Nechápu, jak to dokáže přehled

Nechápu, jak to dokáže https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96285/nechapu-jak-to-dokaze-96285.jpg 3 50 50

Kate Reddyová série

1. díl >

Humorný román Allison Pearsonové o ženě, která zvládá vše – je milující manželkou, oddanou matkou dvou dětí, šestileté holčičky Emily a ročního Bena, a zároveň vysoce postavenou správkyní portfolia cestující po celém světě a uzavírající milionové obchody. Ptáte se, jak to všechno dokáže? Hlavní hrdinka Kate se dennodenně ptá sama sebe na totéž… Kniha je předlohou stejnojmenného filmu, který se stal jedním z aktuálních filmových hitů v USA. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

I don't know how she does it , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nechápu, jak to dokáže. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

denča1000
27.07.2022 3 z 5

Poměrně hektický příběh, který ale stále táhl číst dál.

mekkejla
31.05.2022 3 z 5

Už dlouho mě hlavní postava neštvala tolik, jako Kate. Pokud bych mohla parafrázovat název, tak bych knihu nazvala "Nechápu, co si myslela?" Jakože porodí dítě a to bude po pár týdnech nezávislé a v pohodě a v nejhorším zaskočí manžel nebo chůva? Kdyby aspoň ty prachy, co vydělala, byly fakt raketa, ale ona pak i přemýšlí nad tím, za co koupí nový koberec... Celou dobu jí zmítá vina, o které tvrdí, že ji v ní vybudovala společnost... Na závěr se to zlepší a asi nejlepší věta z knihy za mě je "Ženy je škoda na to, aby se stala mužem." Ano, nejsme stejní, ani nemůžeme být. A pokud se někdo rozhodne být matkou, musí to brát jako celé balení, nejen to pozlátko... Navíc děti nejsou dětmi navždy, takže si fakt nemyslím, že s nimi musí kariérní život ženy skončit.


playada
13.07.2021 5 z 5

Já jsem se teda pobavila. Chápu, že když někdo umí vydělat velké peníze, že se toho nechce vzdát. Peníze jsou droga. Asi si musí trošku narazit čumáček, aby prozřel, že se to nějak hroutí v osobní rovině. Hrdinka byla sympatická, dobře se to četlo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (4. týden)

17.01.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nechápu, jak to dokáže v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit9x