Osamělý mrtvý muž přehled

Osamělý mrtvý muž https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356868/mid_osamely-mrtvy-muz-2dt-356868.jpg 4 183 183

Kapitán Exner série

< 8. díl >

Detektivka s kapitánem Exnerem se odehrává v Praze, přičemž podstatná část děje je situována do prostředí pražské zoologické zahrady. Populární detektiv s týmem spolupracovníků vyšetřuje dvě odlišné vraždy, z nichž v jednom případě bylo použito narkotizačního náboje, a odhaluje nejen přímé pachatele, ale i jejich zákonem nepostižitelné průvodce. Slavné případy kapitány Exnera nyní i v seriálové podobě!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osamělý mrtvý muž. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

Milan334
dnes 4 z 5

Zajímavá detektivka, napínavý příběh v atraktivním prostředí.

terimila
dnes 3 z 5

Takovej českodetektivní průměr. Běžnej Exner v běžné kondici, jeho parťáci též, k tomu atraktivní prostředí ZOO a zajímavý exkurz mezi jednotlivá zvířátka (kianga si asi budu chvílí pamatovat)... ale ostatní postavy, oběti a podezřelí mi přišli naprosto nezajímaví. Moc postav, podobné, pletly se mi, splývaly dohromady do jedné masy (až na pár výjimek). No a odhalení pachatele... zvláštní, trochu uspěchané, ale přitom nijak překvapivé.
Nic moc, přiznám se. Četla jsem to skoro týden, což je na moje poměry a krátkou detektivku hodně. Nebýt toho prostředí ZOO, byla by tohle tak trošku šeď a nuda. Takhle to jde do průměru.


mila2411
14.05.2024 5 z 5

Moje první setkání s pány Erbenem a Exnerem. A oba za plný počet hvězd! Je neuvěřitelné, že knížka je skoro 50 let stará. Dějově, obsahově i vztahově bez problémů stačí na své mnohem mladší konkurentky. Velké, milé přeqapení. Začal jsem trošku od prostředka 8. dílem: těším se na další díly, teď už hezky od začátku.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Nové eknihy zdarma ke stažení (červen)

29.06.2020


64 knižních novinek (9. - 23. října)

09.10.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Osamělý mrtvý muž v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených261x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených12x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x