Efektivně mrtvá žena přehled

Efektivně mrtvá žena
https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86381/efektivne-mrtva-zena-86381.jpg 4 195 195

Kapitán Exner série

< 5. díl >

Ve foyer malého divadla bylo nalezeno příšerně zohavené mrtvé ženské tělo. Foyer oddělovaly jen zamčené obyčejné dveře od podzemních místností Tiskové agentury. A právě sousedství tiskové centrály, které dálnopisy spojovaly doslova s celým světem, vedlo kapitána Exnera a jeho tým vyšetřovatelů k odhalení vražedného motivu a nakonec i k odhalení téměř dvojnásobného vra­ha. Vydání 2., v nakladatelství Svoboda 1. vydání.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Efektivně mrtvá žena. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

Winster
včera

Opravdu vyborna detektivka, ktera se čte jednim dechem. Musim se priznat ze znam jeji filmovou verzi ,,Cas pracuje pro vraha,, ktera je sice perfektne obsazena a mam ji moc rad, ale kniha je jeste daleko lepsi. Je ctiva, napinava a tak nejak se cte proste sama. Znate to vezmete si knihu a nejak se nemuzete zacist…to zde opravdu nehrozi. Misto vrazdy i zvolena zapletka s postupnym rozkryvanim udalosti s nslezem mrtve zeny za zavesem v kine v pasazi hned vedle redakce vam proste neda spat!

Canniosh
31.05.2024 5 z 5

Výborná detektivka, daleko lepší než následné filmové zpracování (pro neznalé film Čas pracuje pro vraha). Zápletka, vyšetřování i rozuzlení mělo spád a já tento díl o kapitánu Exnerovy řadím mezi ty nej v sérii.


terimila
30.04.2024 3 z 5

Ale jo, dobrý. Četlo se to příjemně a dobře, taková ta letní pohodová oddychová detektivka... Exner a jeho parťáci dělaj snesitelnejma i ty sondy do dob minulejch, o který bych jinak fakt nestála.
Oproti jinejm exnerovkám, hlavně proti nedávno čtené Pastvině, to však bylo slabší. Rozuzlení bylo tak trochu šroubovaný, hrdinové nepříliš zajímaví. A Exner trochu mimo kondici, nepřekvapivě. Takže "jen" tři hvězdy. Ale neva, není každej den posvícení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Nové eknihy zdarma (květen)

05.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Efektivně mrtvá žena v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených293x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených12x
v Knihotéce160x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x