Jsem těhotná, NE nemocná přehled

Jsem těhotná, NE nemocná https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/292692/bmid_jsem-tehotna-ne-nemocna-7ZR-292692.jpg 4 32 32

Tato kniha provede čtenářky radostným očekáváním potomka od početí po šestinedělí. Postupně se dozví, co jíst a kolik, jak mít při narůstajícím objemu v pase radost z pohybu a zda jim sport neuškodí. Cenná jsou i doporučení, jak poznat, že už „to přichází“, co si vzít do porodnice a jak zvládat šestinedělí. Netradičního průvodce těhotenstvím ve stylu Betty MacDonaldové (Vejce a já) doplňují vtipné ilustrace Mirka Vostrého... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem těhotná, NE nemocná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

marketa7233
06.06.2019 5 z 5

Super kniha, kterou doporučuji nastávajícím maminkám. Dozvíte se snad vše co byste o těhotenství, přípravách na miminko a porodu měli vědět. Kniha psaná z vlastních zážitků, ale zároveň je velmi naučná a jde vidět, že si autorka hodně nastudovala než se pustila do psaní knihy.

adlak
19.11.2018 5 z 5

Kniha je hezky napsaná. Vlastní zkušenosti zatím nemám, ale určitě je to dobrý základ v této problematice. Informace jsou dobře podané spolu s vlastními názory a zkušenostmi z autorčina života.


AnnL
24.10.2018 5 z 5

Četla jsem hodně knížek v období těhu a v šestinedělí, jako prvorodička a musímříct, tahle byla nejlepší. Jakým stylem byla psaná, informace podávané, názory autorky, vše s lehkostí a humorem. Moc se mi líbila. kdyby bylo šest hvězd, dám šest ;)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jsem těhotná, NE nemocná v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených2x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x