Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí přehled

Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531198/bmid_jsem-skvele-dite-7-piliru-detskeho--65bb7dab0e419.jpg 4 4 4

Posláním milujících rodičů je vybudovat u svých dětí pevné základy sebevědomí, který vychází z lásky k sobě samému. Jak to ale zvládnout? To je bohužel jedna ze základních věcí, které nás ve škole nenaučili. Vydejte se na vzrušující cestu a objevte kouzelná zákoutí duše svých dětí i své vlastní.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

potesenicist
29.10.2023 1 z 5

Velké zklamání. Marketing mají skvělý, ale nám to nic nedalo. Cena přehnaně vysoká.

knizninadsenec
25.06.2021 5 z 5

Překrásné společné čtení pro děti s dospělými, které dětem pomůže s pocity / situacemi pomocí pohádkových příběhů. Pohádky jsou překrásné. Líbí se mi, že je zde i prostor s náměty pro rodiče nebo poznámky autorky z neurovědy.
Kniha podle mne pomůže i dětem větším, třeba na Střední škole, kdy o sobě mnozí pochybují nebo mají různé pocity, na které se bojí zeptat.

Kdyby taková kniha vyšla již před lety, jistě bych i já osobně hleděla na sebe nebo své okolí nebo rodinu jinak. Jsou v ní otázky, které jsem si jí já jako dítě mnohokrát pokládala a ne jen jako dítě, ale i jako straší.
Jsem velmi ráda, že jsem si knihu od autorky měla možnost přečíst a jsem si jista, že pomůže mnohým dětem s rodiči, aby se děti cítily lépe a lépe chápaly své pocity nebo situace. Knihu jistě budou číst opakovaně.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jsem skvělé dítě - 7 pilířů dětského sebevědomí v seznamech

v Přečtených3x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x