Jozefínka přehled

Jozefínka https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97947/jozefinka-97947.jpg 4 8 8

Hrdinkou je předškolní holčička z mladého rozvedeného manželství. Pětiletá Jozefínka, řečená Pepi, žije s maminkou Magdou a kočkou Dračicí a přitom dochází do nové rodiny svého milovaného tatínka. Jozefínka je příběh o tom, jak s pomocí laskavých a rozumných dospělých dítě překoná rozchod rodičů bez větších vnitřních otřesů a krizí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jozefínka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Zlatinka.Emilly
15.03.2023 5 z 5

Moc pěkná knížka o Jozefínce. To bylo ještě bezstarostné dětství, kdy byla tato kniha sepsána a dětem měl příběh malé holčičky co říct. Dnes její vrstevnice brouzdají po netu a jsou ošizeni o krásné hrátky s kamarády venku, kdy Matěj strávil dlouhý čas na stromě, jsem si fakt myslela, že se tam zasekl a bojí se dolů, ale kdepak, jarní polévka hladového klučinu dostala dolů. Uměl by dneska takový školkový kluk vylézt na strom?

medlovice
21.04.2021 5 z 5

Milá knížka pro děti o děvčátku Jozefínce, která žije sama s rozvedenou matkou a má nevlastního brášku a všichni se tak nějak navštěvují . To nedokáže pochopit vamberecká babička, ta je taková ta stará škola. Odvážný počin na rok 1984 psát o rozvedeném manželství. Nádherné ilustrace. !!!


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jozefínka v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst4x