Kdo maže, ten jede přehled

Kdo maže, ten jede https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396488/bmid_kdo-maze-ten-jede-Pfp-396488.jpg 4 243 243

Josefína Divíšková série

< 4. díl >

MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Dva dny ve mlýně odříznutém sněhovou vánicí od okolního světa se mohou ze začátku jevit jako příjemně strávený víkend. Zvlášť když jeho majitel – bohatý podnikatel Kryštof Oplt – chystá večírek. Svérázná učitelka Josefína Divíšková ale brzy zjistí, že skutečnost nemusí být taková, jak se zpočátku zdá. Záhadný střelec z lesa a tělo jednoho z účastníků večírku nalezené v náhonu spustí řetězec událostí, před kterými neuteče žádný z pozvaných hostů. Pachatel je ve mlýně a je možné, že už vyhlíží další oběť. Josefína Divíšková se s osobitým stylem a za vydatné pomoci komisaře Tvrdíka snaží přijít všemu na kloub. Při svém pátrání se nevyhnou nebezpečným ani humorným situacím, a aby toho nebylo málo, do věci se zamíchá i Josefínino nevypočitatelné příbuzenstvo.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo maže, ten jede. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (74)

rafan65
16.03.2024 5 z 5

Jsem opět spokojený, Josefína Divíšková znovu nezklamala, perfektní čtení které čtenáře hodí do pohody. Zápletka je trochu slabší, zato humorných pasáží obsahuje tento díl spoustu, to mě osobně vyhovuje. Tyto odlehčené knihy mám hodně rád čtou se krásně a člověk se zasměje.

Honey0105
30.10.2023 3 z 5

Tenhle díl byl trochu slabší. Vrahoun byl jasný už od začátku. Josefína baví stále a těším se i na další díly, ale jsem ráda že mám tento již za sebou. Poslouchala jsem znovu v audiu a byla jsem překvapená, protože je kniha namluvená stejnou autorkou jako díly předchozí, ale některé postavy jsou najednou namluveny s úplně jinou intonací. A to zejména paní starostka. Přesto se ale poslouchalo příjemně. V knize se objevilo plno vtipných momentů a nezbývá než se těšit na pokračování.


Marcik7
27.06.2023 4 z 5

Paní Rejfová píše svižně, vtipně, čtivě. Tentokrát zabydlela příběh velkým množstvím postav, možná až zbytečně moc velkým. Přesto se to četlo dobře a míním pokračovat dalším dílem a doufám, že se Josefína s Tvrdíkem udobří.

všechny komentáře

Související novinky (6)

Česká slečna Marplová zasahuje už popáté!

31.05.2021


Slečna Marplová po česku a její nový případ…

08.06.2020


Svérázná česká slečna Marplová a její další případ…

27.05.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kdo maže, ten jede v seznamech

v Přečtených313x
ve Čtenářské výzvě50x
v Doporučených6x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst60x
v Chci si koupit20x