Jeremyho farma nejen zvířat přehled

Jeremyho farma nejen zvířat
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532735/bmid_jeremyho-farma-nejen-zvirat-65d832606a762.png 4 76 76

ŠPATNÝ DEN NA FARMĚ JE LEPŠÍ NEŽ DOBRÝ DEN V KANCELÁŘI. Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení Top Gearu, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Jak těžké to může být? Zaseje, zaprší, vyroste jídlo. Snadné. Koupil proto farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu – Lamborghini. Co na tom, že se mu nevešel do stodoly. Naučil se nejen pěstovat obilí a zeleninu, ale i chovat hospodářská zvířata a včely. O svém ročním dobrodružství na farmě napsal sérii vtipných novinových sloupků, které uslyšíte v podání Zbyška Horáka. Nazujte si holinky, nasaďte bekovku do čela a poznejte s Jeremym tajemství opravdového „chlapského“ farmaření.... celý text

Literatura světová Fejetony, eseje Zemědělství
Vydáno: audiokniha , Tympanum
Originální název:

Diddly Squat: A Year on The Farm , 2021


Interpreti: Zbyšek Horák
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeremyho farma nejen zvířat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Corso
23.01.2024 4 z 5

Audiokniha potazmo kniha funguje ako humorna a glosujuca zivot a trapenia farmarov dobre aj samostatne. A Clarkson ako farmarsky "neumetel" navyse uprimne priznany je proste vyborny. Nuz ale co urobis s 400 hektarmi polnohospodarskej pody, ktoru si kedysi kupil ked si nevedel kam najlepsie investovat penezi za Top Gear? Stanes sa farmarom a este o tom natocis serial a ine vystupy. A tak sa vrha nadsene na vsetky mozne napady od pestovania wasabi az po pasenie stada oviec. A potom sledujeme ako to nie celkom vychadza ako sa planovalo. A to je vtipne ci sa to polnohospodarom paci alebo nie. :) Proste clovek mieni, priroda, brexit, covid, vladne dotacie, dane, burina, choroby, dazde, sucho menia. Neni veru sranda dnes pestovat hoci sproste krumple, ani v takej krajine ako je Anglicko :)
Avsak... avsak Jeremyho farmu je lepsie vidiet na obrazovke. A kedze ho mam rad, nevadi mi vecer vidiet epizodu farmy, a v noci to zase pocuvat ako audioknihu.

Nuttelka
21.01.2024 4 z 5

A já se bavila :-)) Jeremyho humor, postřehy, připomínky.. život na farmě Diddly Squat, výborný počin.. Klidně bych se zabalila a jela to tam očihnout :-)) Jsem ráda, že knihu načetl samotný Zbyšek Horák, který k Jeremymu prostě patří a o to víc to bylo autentické.. Kapitola s ovcemi byla výborná! Na pobavení opravdu doporučuji, kdo má rád britský humor :-)


Eisy
29.10.2023 4 z 5

U téhle knihy lituji, že neumím tak dobře anglicky, abych to dal v originálu

všechny komentáře

Související novinky (1)

Chladné stopy, Útěk z pekla, a další knižní novinky (14. týden)

03.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jeremyho farma nejen zvířat v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených93x
ve Čtenářské výzvě6x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit14x