Hluboký hrob přehled

Hluboký hrob https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300331/bmid_hluboky-hrob-lRy-300331.jpg 4 274 274

Jefferson Tayte série

< 2. díl >

POUZE MUŽ PŘIPRAVENÝ ZEMŘÍT MŮŽE VYKOPAT HLUBOKÝ HROB… Současnost. Do jednoho z domů na předměstí Washingtonu dorazí bez vysvětlení zastaralý dětský kufřík. O týden později se americký genealog Jefferson Tayte ocitne v anglickém hotelovém pokoji tváří v tvář nabité zbrani. Válkou zmítaná Británie roku 1944. Právě sem zavedou Tayta stopy v pokrevní linii jeho klientky. Eliza Grayová by se ráda setkala se svou skutečnou matkou, kterou nikdy nepoznala, neboť netušila, že je adoptovaná. Tayte doufá, že zařídí jejich znovushledání, místo toho ale odhalí příběh mladé anglické dívky a amerického vojáka z 82. výsadkové divize, jejichž láska skončila více než tragicky…... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

To the Grave , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hluboký hrob. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (84)

m2056
05.04.2024 4 z 5

Kniha je hodně dobrá a moc lepší než první díl aspoň z mého pohledu. Kniha má pěkný příběh plný lásky a smutku co dokáže nedorozumění způsobit a další následky bohužel je kniha i hodně smutná ale asi to jinak napsat nešlo.

Ellissabeth
08.02.2024 4 z 5

Asi pro mě tento díl zatím nejsmutnější, nejtěžší a citově nejkrutější příběh. Je to hrozně smutné a bolavé...


lexikon_tf
19.08.2022 5 z 5

Další skvělý příběh genealoga Jeffersona Tayta. Líbilo se mi opět prolínání dějových linek ze současnosti a z minulosti, kdy JT pátrá v dávné historii, aby objasnil přítomnost svých klientů.
Jednoho dne si genealoga JT najme jistá americká dáma, protože jí přišel záhadný balíček od neznámého odesilatele. Balíček obsahoval starý dětský kufřík. Jaké tajemství skrývá a proč jej obdržela? JT odjíždí hledat až do Anglie.
Stopy vedou do roku 1944, k pokrevní linii jeho klientky, která celý život neměla tušení, že byla adoptovaná. Kdo byla její biologická matka a proč ji dala tenkrát k adopci? Dostáváme se tak až k dávnému příběhu tragické lásky mladé anglické dívky a amerického vojáka. Jenomže nic není tak snadné jak bychom si přáli a i životní osudy těchto mladých zamilovaných postihlo neštěstí a ošklivé události.
Mám ráda pátrání v rodinných historiích a objevování dávných tajemství. Určitě si s chutí přečtu další díly série s genealogem Jeffersonem Taytem.


všechny komentáře

Související novinky (9)

Uvězněná. V očích světa mrtvá. Dokáže přežít manželovu krutou hru?

17.11.2021


On je bohatý. Ona je chudá. Pak se jejich životy osudově protnou…

14.06.2021


Pouze muž odhodlaný obětovat vše může rozluštit dopisy od mrtvého…

30.09.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hluboký hrob v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených377x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených24x
v Knihotéce236x
v Chystám se číst204x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech1x