Je to absolútne fenomenálne přehled

Je to absolútne fenomenálne https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411090/bmid_je-to-absolutne-fenomenalne-sGp-411090.jpg 4 171 171

Carlové série

1. díl >

April Mayová je typická dvadsiatnička. Vyštudovala umelecký smer, žije v malom byte v New Yorku a pracuje v startupe. Keď sa raz o tretej ráno vracia domov z práce, na ulici narazí na podivnú sochu, o ktorej natočí youtube video. Z April sa z večera do rána stane celebrita. Jej video je okamžite virálne a zarába desaťtisíce dolárov. Na svete sa totiž zjavilo 64 takých sôch. April by rada zo svojej popularity vyťažila čo najviac, no musí zistiť, kto alebo čo tie sochy vlastne sú. Prečo sem prišli a o čo im ide. Hank Green je ten krajší a vtipnejší z vlogerského dua VlogBrothers bratov Hanka a Johna Greenovcov. Vo svojom debutovom románe obratne opisuje temnú stránku života na výslní sociálnych sietí. Hanka nájdete na väčšine sociálnych sietí ako @HankGreen.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

An Absolutely Remarkable Thing , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Je to absolútne fenomenálne. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (46)

absa2611
04.09.2023 4 z 5

Naprosto pozoruhodná knížka. Líbila se mi, konec byl nejlepší... Těším se na pokračování.
4 a půl hvězdičky. Doporučuji.

kusma
02.07.2023 4 z 5

Kniha mě docela zaujala, ač byla zvláštně psaná a poněkud korektně (proč např. prezidentka? Když je to psané z dnešní doby). Každopádně se mi líbil popis sociálních sítí, rozdělení lidí a hlasitost skupiny lidí, co jedou v konspiracích. To se mu prostě povedlo a trefil se do reality a povahy lidí/lidstva.
Ač jsem prostřední část knihy tomu nevěřila (chvíli i uvažovala, že ji odložím), závěr se mi moc líbil. Druhý díl již vyšel a myslím, že mu dám šanci.


bárbra13
13.02.2023 5 z 5

Knihu jsem si koupila asi za 19 Kč ve výprodeji a neměla jsem velká očekávání. Neměla jsem vlastně žádná očekávání.. vždyť já ani nevěděla, co to bude za žánr :) Asi i díky těmto aspektům mě kniha chytla. Děj rychle ubíhal. A sedl mi i styl psaní. Co jsem tak četla komentáře ostatním, byl styl psaní jednou z nejvíce vytýkaných věcí. Mně se naopak to chaotické pojetí líbilo! Asi proto, že takhle nějak to vypadá v mé hlavě :D. Doporučuji jako oddechovku.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Super čtení (nejen) pro mladé dospělé? Vsaďte na písmeno „N“

09.11.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Je to absolútne fenomenálne v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených219x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených7x
v Knihotéce268x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Hank Green
americká, 1980
2019  72%Naprosto pozoruhodná věc
2022  90%Nádherně pošetilá snaha