Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní přehled

Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328532/mid_jasna-mysl-ziskejte-zpet-svou-pozor-XY2-328532.jpg 3 5 5

Vyzkoušejte malé zásadní změny, které proberou váš mozek a působí preventivně proti mozkovým chorobám! Nečekejte na Alzheimera, pusťte se do prevence a užívejte si výhody jasné mysli. Kniha přichází s revolučním třítýdenním programem, který pomocí změny stravy a některých návyků opět nastartuje váš mozek! Pomůže obnovit tři nejdůležitější chemické látky související s mozkem (serotonin, dopamin a kortizol) a vy začnete opět myslet jasněji, zvládnete se učit rychleji, vaše paměť se probere a zaplaví vás vlna kreativity následována přílivem optimismu, klidu a vnitřní rovnováhy.... celý text

Zdraví
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

The Brain Fog: Reclaim Your Focus, Memory and Joy in Just 3 Weeks


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

kristyna.havlov
01.05.2020 2 z 5

Kniha byla v nějakých směrech zajímavá, ale spíš mi připadalo, že hodně věcí znám - doporučoval tam, že by člověk měl zdravě jíst (podrobně tam popisoval čemu se vyvarovat a co naopak se naučit jíst - viz zelenina, ovoce, omega 3,..), měl by mít pravidelný spánek 7-8hodin, omezit sociální sítě a TV, že bysme měli meditovat a sportovat ... Nevím, asi jsem čekala víc. Nakonci knihy je pak plán jak na lepší mysl se všemi tipy v celé knize plus různá cvičení na procvičování paměti. Nevím, čekala jsem něco víc.

asperula
07.12.2017 4 z 5

V knizce je hodne zajimavych doporuceni, nad kteryma je dobre se zamyslet. Zaujal me recept na ranni davku energie v podobe panaku z kurkumy a pepre. Jsem rada, ze jsem si knizku precetla, i kdyz hodne doporuceni je premrstenych.


Malýmedvěd
09.10.2017 1 z 5

Kniha má v mnoha věcech pravdu, ale normální člověk, co se řídí pořekadlem "všeho s mírou" na to dojde taky. Celé je to psáno tak trochu dogmaticky "cukr, mouka, moderní technologie" je ZLO a "BIO a spiritualita" je DOBRO, to mi vadilo nejvíc.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit4x

Štítky knihy

paměť, trénink paměti trénink mozku pozornost, soustředění

Autorovy další knížky

Mike Dow
americká
2017  52%Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní
2018  100%100 otázek a odpovědí, jak se uzdravit po mozkové mrtvici