Janko Hraško a O Janíčkovi přehled

Janko Hraško a O Janíčkovi https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419593/bmid_janko-hrasko-a-o-janickovi-wvc-419593.jpg 4 20 20

Dve známe rozprávky O Jankovi Hraškovi, ktorý prešiel cez rozum bohatému pánovi a o neposlušnom Janíčkovi, ktorého uniesla líška v spojení s príťažlivými a invenčnými celostranovými ilustráciami Vladimíra Krála sú v poradí už treťou knihou z edície bilderbuchov pre malé deti (Kozliatka, Buvik 2013, Ako šlo vajce na vandrovku, Buvik 2015). Príbehy o šikovnosti a vynaliezavosti malých hrdinov, ale aj o nebezpečenstve, aké im hrozí a o tom, ako sa všetko dobre skončí, môžu menšie deti samy vyrozprávať rodičom podľa ilustrácií. Kniha je určená deťom od troch rokov.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Janko Hraško a O Janíčkovi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

bibi.r
19.07.2023 4 z 5

Pro děti 3+

Tato série klasických pohádek nás baví. Ilustrace jsou velmi hezké a nám vyloženě sedí.
Mimochodem klasické pohádky chtějí aspoň moje děti slyšet pořád. Mladší teď miluje Budulínka a starší Tři zlaté "vousy" děda Vševěda (jak on říká).

Výborné na čtení před spaním.

tlllk
07.03.2023 4 z 5

Notoricky známe rozprávky s nádhernými ilustráciami. Tento trend dáva palierovým knihám zmysluplnú šancu presadiť sa v tejto modernej dobe.


barbora5337
03.10.2022 5 z 5

Knihu jsem si koupila do své pedagogické praxe v mateřské škole. Pro mě užasný nápad, dvě pohádky v jednom. Krátký a jednoduchý text doplněný nádhernou ilustrací p.Vladimíra Krále. V množstbí dnešní dětské literatury je tato kniha zase něco jiného, odlišného a hlavně, žádná slátanina.
Těším se až knihu neotevřu jako učitelka ale jako maminka :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Janko Hraško a O Janíčkovi v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x