Moonraker přehled

Moonraker https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85501/moonraker-85501.jpg 4 83 83

James Bond - agent 007 série

< 3. díl >

Na žádost M zasedne Bond ke karetnímu stolku se sirem Hugem Draxem, aby tomuto milionáři a vedoucímu projektu Moonraker udělil lekci, na kterou Drax nikdy nezapomene, a zabránil skandálu, který by ohrozil nejmodernější britský obranný systém. Draxovy záhadné aktivity se však ani zdaleka neomezují jen na podvádění v kartách… Jak však Bond stále hlouběji proniká do dění na raketové základně, zjišťuje, že jak sám projekt, tak jeho vedoucí jsou něčím jiným, než se na první pohled zdá.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Delfín
Originální název:

Moonraker , 1955


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moonraker. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

JanzPardubic
27.12.2021 5 z 5

Moonraker se vysloveně povedl. Škoda, že se film zcela odchýlil od knižní předlohy, protože knižní zápletku se skrytými nacisty považuji za výbornou. Příběh je povedený - v mnohém komorní - a nese v sobě kouzlo charismatického hrdiny 50. let, který patří do světa hazardních her, rychlých aut i luxusní gastronomie.

KlariN
15.10.2021 3 z 5

Velmi příjemný návrat. Je dobrý si občas připomenout vlastní kořeny jedné z nejslavnějších popkulturních ikon. Ideální četba do vlaku!


MarioKingOfPlot
20.09.2020

Jeden z románov, ktoré človeka teleportujú do doby v ktorých sa odohrávajú. Luxus, akcia, hrdinstvo, svet do ktorého chce každý z nás na chvílu utiecť. Moonraker, je o vzornom angličanovi a vlastencovi o boháčovi a géniovi spojenom v jednu osobu a to je sir Hugo Drax, vojvnový veterán a vedec ktorý stojí za stavbou rakety Moonraker s medzikontinetálnym doletom, ktorá má zabezpečiť Anglicku suverenitu počast studenej vojny.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moonraker v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených113x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit10x