Jak se žije u Wohllebenů - Samozásobitelství v praxi přehled

Jak se žije u Wohllebenů - Samozásobitelství v praxi https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394385/bmid_jak-se-zije-u-wohllebenu-samozasobi-pb2-394385.jpg 4 18 18

Wohllebenovi v této knize radí samozásobitelům co je třeba vědět, aby to fungovalo. Vlastní ovoce a zelenina, vlastní vajíčka i vlastní maso – Wohllebenovi se zásobují sami a po více než 25 letech již vědí, co funguje. Nyní můžete z jejich bohatých zkušeností čerpat i vy. - Základ kvalitní přípravy a informace o vhodném nářadí a nástrojích - Reálné odhady časové náročnosti a potřebné plochy - Konkrétní rady na téma osvědčených a nenáročných druhů ovoce a zeleniny - Chov slepic, králíků, koz, včel a jiných užitkových zvířat v souladu s přirozenými potřebami daného druhu Radost Wohllebenových ze zahrady a zvířat, respekt vůči přírodě a praktické úvahy o udržitelnosti činí z této knihy inspirační zdroj pro všechny, kdo již o samozásobitelství nechtějí jen snít.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata Ekologie, živ. prostředí
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Meine kleine Farm: Anleitung für Selbstversorger , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se žije u Wohllebenů - Samozásobitelství v praxi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Sandalkar
27.09.2022 5 z 5

Selsky rozum, pokora k prirode kolem, radost z byti.

Opravdu me nadchl ton, kterym je kniha psana - my takto, vy si najdete svou cestu, ale treba neco od nas upotrebite. Vse z praxe a popisuji i nepovedene pokusy a genezi nekterych kroku.

roso.mak
26.08.2022 4 z 5

Zevrubný přehled s milým podáním: takhle to děláme my, ale fakt nemáme patent na rozum.


Guepp
09.03.2022 4 z 5

Jste už zahrádkář nebo farmář? Pak je kniha pěkným "výletem do jiné zahrady", můžete zde načerpat inspiraci, jak se to dělá jinde nebo získat nové rady.
Jste nadšenec, který nemá zkušenosti? Pak je kniha pro Vás jako dělaná. Pěkně od začátku s Vámi projede základní témata a budete i pěkně vhozen do reality. Můžete si popřemýšlet o prostoru, času, zda zvládnete chovat zvířata na maso nebo jenom okopávat zeleninku.
Kniha je udělaná moc pěkně - po obsahové i vizuální stránce.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak se žije u Wohllebenů - Samozásobitelství v praxi v seznamech

v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x