Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat přehled

Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360402/bmid_jak-se-zije-padesatkam-OeW-360402.jpg 3 45 45

Žena zralého věku to nemá ve světě plném mládí jednoduché, zvláště pokud ji ze všech stran sledují ostříží zraky dospívajících potomků, chátrajících matek, nedosažitelných mužů, zaujatých kolegů, jiných závistivých žen i kritické společnosti, jež povrchně soudí, že zralá žena už má vše podstatné vlastně za sebou. Že tomu tak ve skutečnosti není a že i na čarodějnici 50+ ještě mnohé čeká, dokazuje právě toto ironické pojednání sepsané známou advokátkou i věhlasným sexuologem, tedy autory, kteří o ženách, mužích i strastech tohoto světa leccos vědí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Buchtičkajani
29.04.2023 3 z 5

Vtipná odechovka pro ženy 50+. Zasmějete se, zamyslíte a někde se i najdete, uslyšíte ...

Olous1
24.07.2022 5 z 5

Náhodný výběr v knihovně. Příští rok se bohužel řadím do řádu čarodějnic,tak jsem se chtěla dočíst co mě čeká. Byla jsem z knihy nadšená. Velice jsem se zasmála, velice vtipně napsané.85%.


bigbabe
09.01.2021 1 z 5

Třetí kniha od této autorky a bohužel to pro mě má sestupnou tendenci. Na knihu o hubnutí, nezblbnutí jsem narazila náhodou a zasmála jsem se, tak jsem si potom půjčila návod na muže a toto. Návod ještě tak šel a toto mi už přišlo nudné, částečně opakující se s návodem (a to nevím, která vyšla dřív) a částečně se opakující s návodem.
A proto nemohu jinak než dát o hvězdu méně než návodu, aby to bylo spravedlivé.
Ještě dám ale autorce šanci s Minutovými povídkami a knihou s Jaklem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených1x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

padesátka (věk)

Autoři knihy

Radim Uzel
česká, 1940 - 2022
Daniela Kovářová
česká, 1964