Jak se u nás vaří přehled
Oldřich Dufek , Antonín Pilař
nehodnoceno
Vedle tradičních pokrmů české kuchyně uvádí předpisy na pokrmy netradiční, které zpracovávají především potraviny s vysokou biologickou hodnotou - maso, drůbež, ryby, mléko a mléčné výrobky, vejce, zeleninu a ovoce. Předpisy využívají také potravinářské výrobky, které usnadňují a urychlují přípravu jídla v domácnosti.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se u nás vaří. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jak se u nás vaří v seznamech
v Chci si koupit | 1x |