Jak se stát objevitelem - Příručka pro dobrodruhy přehled

Jak se stát objevitelem - Příručka pro dobrodruhy https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101727/jak-se-stat-objevitelem-101727.jpg 5 4 4

Klub odvážných cestovatelů vítá všechny chlapce a děvčata, kteří milují vzrušující výzvy. Polární dobrodružství vyžadují důkladnou přípravu. Zdatní psi husky vás nikdy nezklamou. Nejenže vám velbloud poslouží jako pouštní dopravní prostředek, ale poskytne vám i vítaný chládek. Buďte připraveni vyrazit za svým dobrodružstvím! Mnoho cestovatelů začalo svoji výpravu plavbou po moři. Nedočkavým cestovatelům je k dispozici široká škála moderního vybavení, s nímž je možné ihned vyrazit na dobrodružnou výpravu. Obsahuje leporela, brožurky, záložky, listy a stolní hru pro dobrodruhy!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se stát objevitelem - Příručka pro dobrodruhy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

knihomolka27
23.03.2020 4 z 5

Už je to dlouho co jsem knížku dostala, a ještě dýl co nespadám do kategorie pro ty co je určená. Ale ráda se k ní vracím , samozřejmě je tam zpousta věcí , která by vám k přežití v divočině asi dvakrát moc nepomohla. Ale je to dobrý rozjezd když se zajímáte o tohle téma. Navnadí vás to přečíst si různé deníky cestovatelů, příběhy jejich cest a tak podobně. Takže ted se chystám asi na milion od Marca, a doufám, že mě nezklame.

bubáček-B
09.07.2013 5 z 5

Byla hodně dobrodružná, poznal jsem plno nových věcí, pro kluka jako jsem já ( 8 let) je vynikající !!!


WEIL
28.12.2011

Lze i v dnešních časech něco nového objevovat? co se týče člověka samotného, tak třeba já něco objevuji každý den, ale taky ztrácím. Tak mi to připadá.
Ale objevit nový kontinent, či zapomenutý ráj na zemi, to se už dá asi jen ve fantaziích pisatelů dobrodružných knih, v reálném životě sotva.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak se stát objevitelem - Příručka pro dobrodruhy v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst3x