Jak na IVF přehled

Jak na IVF https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404690/bmid_jak-na-ivf-mHy-404690.jpg 4 7 7

Vše o léčbě neplodnosti. Jedinečná kniha o tom nejcitlivějším tématu, o problémech s početím. Srozumitelnou a jednoduchou formou zjistíte, co je neplodnost a jak se léčí. Bývalá koordinátorka IVF poradí, jak případnou léčbou asistované reprodukce projít co nejsnadněji i co vás v centru asistované reprodukce čeká. Dočtete se, jak se zkusit k dítěti dopracovat přírodní cestou a jaké léčby existují. V knize najdete i slovníček zkratek i část pro partnera. Nejste na to sami, zjistěte Jak na IVF.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak na IVF. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

LadyCotton
25.10.2022 3 z 5

Ačkoliv jsem ráda, že kniha na téma IVF vyšla, že je napsaná srozumitelným jazykem (přesně jak píše někdo pode mnou - je to jako kdybyste si o tom povídaly s kamarádkou...) tak i přesto jí víc jak 3 * dát nemohu.
Informace v knize jsou totiž velmi chaoticky řazeny. Je tam sice všechno podstatné ale ve velice chaotickém pořadí, občas i nelogicky navazující - je to jako kdyby vám něco vyprávěl někdo kdo je velice hyperaktivní a chrlil na vás všechny informace "páté přes deváté".
Centrum asistované reprodukce (CAR) navštěvujeme s manželem už více jak rok, takže jsem si valnou většinou toho o čem se v knize dočtete, prošla...
Knihu nedoporučuji číst kvůli tomu, že jdete do CAR poprvé a chcete vědět co se všechno bude dít (krok po kroku) ale kvůli tomu, abyste si mohli během léčby neplodnosti v ní listovat a najít si informace o daném kroku, který máte aktuálně před sebou.
PS: ačkoliv je kniha z roku 2019, tak i koncem roku 2022 je stále aktuální (co se týče uváděných platných zákonů i částek plateb).

LiLinka
04.10.2021 5 z 5

Čtivě, přehledně a s velkou citlivostí napsaná kniha o tématu, které je potřeba prostudovat z ověřených zdrojů. Informace jsou zde jednoduše a srozumitelně popsány . Ačkoliv autorka pracovala jako koordinátorka IVF, nabízí i výčet alternativních oblastí, které stojí za to vyzkoušet. Doporučuji.


MiliKry
10.03.2020 5 z 5

Moc dobře napsaná kniha

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak na IVF v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Nina Aderito
česká, 1986
2019  89%Jak na IVF
2017  0%Amarylis z Aminty