Iustus: část druhá přehled

Iustus: část druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78470/bmid_iustus-cast-druha-dBs-78470.jpg 3 52 52

Iustus série

< 2. díl

Pokusili se ho zastavit. Pokusili se ho ovládnout. A teď by se měli pokusit přežít. * Hluboko v supertajném komplexu se Iustus snaží dostat na svobodu a myšlenky na pomstu jej pohánějí kupředu. Netuší ještě, že problémy s vládou Spojených států budou tím nejmenším, s čím se bude muset vypořádat. Protože je tady svět, který ho stále ještě potřebuje. A jsou tu i světy za ním. A je tady i ten, který chce to vše spálit jediným nekonečným plamenem. No a pak… * Je tady ještě Meika. * Vy a Iustus máte vlastně jednu věc společnou… Nemáte ani ponětí, co vás v této knize čeká... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Iustus: část druhá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Merlin_CZ
03.10.2021 2 z 5

První díl mě tedy bavil o dost víc. Když pominu popisy homosexualnich hrátek, miláčku sem, miláčku tam, tak jediné zábavné v druhém díle byla Entropy (smrt).
Jinak to bylo fakt o dost slabší, zbytečně překombinované a zmatené.

Nicméně dočteno, ale vracet se k tomu v budoucnu asi nebudu.

sel123
09.04.2021 1 z 5

Druhý díl po mne zklamání. První se nesl v duchu Moudrého a četl se příjemně. Ale tohle se z mého hlediska nepovedlo. Dobře homosexuání vztah jsem zkousl (teda dost těžko :-)) a uznávám že to bylo jisté oživení, ale ty dialogy mezi nima .... děs. Akce o ničem, jednání postav neuvěřitelné, vše přeafektované ..... prostě škoda. Jo smrt asi jediná uvěřitelná :-). Jako by to byla postava z prvního dílu a ne druhého.


NemmamSlov
24.11.2019 4 z 5

Prvy diel Iustusu bol pre mňa menšie sklamanie. Zbytočne zdĺhave opisovanie hrdinových schopností a celá kniha sa točila ako nadprirodzené sili vôbec použiť. Za to druhý diel prechádzal z extrému do extrému. Po prvých 100 stranách som myslel, že tu knihu hodím do kúta a už sa k nej nevrátim. Ako, nemám nič proti homosexualite, ale čítať fakt o tom nemusím. Už keď to chcel Moudry vložiť stačilo to opísať okrajovo a venovať sa skôr dôležitejším veciam, ktorá by príbeh možno viac vyzdvyhla. No, a teraz prečo 4*. Zvrat to začalo naberať v New Yorku. Tam sa Martin prvý krát stretne s démonom, neskoršie prichádza samotná Smrť, pri ktorej som sa náramne bavil a aby nebolo málo tak na scénu nakráča sám Ježiš Kristus a v tesnom závese nemôže chýbať samotný pán pekla Lucifer. Myšlienka príbehu bola zaujímavá, len ako som spomínal, chcelo to doladiť nejaké muchy. Koniec bol príliš rýchli, tam by si to pýtalo o pár stránok navyše.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Iustus: část druhá v seznamech

v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce54x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

česká fantasy

Autorovy další knížky

Martin Moudrý
česká, 1979
2004  78%Kat
2006  77%Temné záblesky
2008  78%Konec křížů
2010  67%A bude hůř!
2008  77%Devátá sféra 1