Posledný Namsara přehled

Posledný Namsara https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422167/bmid_posledny-namsara-QIk-422167.jpg 4 131 131

Iskari série

1. díl >

Zakázaná láska. Odveká vojna. A tajomstvo, ktoré všetko zmení. Prvý diel fantasy trilógie, v ktorej vedú ľudia vojnu s drakmi. A jedno dievča ich má za úlohu všetkých zabiť. Princezná Asha je najobávanejšia lovkyňa drakov. Privoláva ich rozprávaním legiend, ktoré síce drakov prilákajú, ale zároveň im dodávajú dávno zabudnutú moc – opäť chrlia oheň. Ignoruje tak kráľove príkazy. Staré legendy totiž stáli kráľovnú život. A takmer aj Ashu. Keď jej kráľ prikáže skoliť obávaného prvodraka Kozua, Asha zacíti príležitosť ako splatiť dlh svojmu mestu a kráľovstvu.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Last Namsara , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posledný Namsara. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

Njangu
24.01.2023 4 z 5

Začátek série hodnotím 4* (asi by se hodilo 4,5*, ale na to nemáme stupnici)

Začátek byl trošku těžkopádnější, ale cca od 160 stránky se nedalo odtrhnout. Styl psaní je jednodušší, ale to nic neubírá na kráse příběhu a jeho spádu.
Trošku pomaleji se děj rozjíždí, ale zase je tam všechno krásně vysvětlené. Těším se co přinese další díl, podle doporučení je lepší, tak se moc těším.

Už dlouho hledám knížku o dracích, která by mě chytla. Tady jsem si konečně po několika dračích pokusech knihu nakonec užila.

Sariega
21.03.2021 4 z 5

Tento díl mě asi bavil ze všech nejvíce, nejprve jsem jí ale nectělčíst a příběh jsem si představovala z doslechu úplně jinak. Proto mě to i mile překvapilo, doporučuji všem.


deedulka
24.10.2020 4 z 5

Do knihy jsem šla bez přílišného očekávání. Na první pohled mne zaujala obálka a po přečtení anotace jsem si řekla, že by to mohl být zajímavý nenáročný příběh o bojovné ženě, která loví draky. Nejprve jsem nebyla moc nadšená. Celé mi to přišlo těžkopádné a motaly se mi jednotlivé pojmy (draksor, drakovládce, Iskari, Asha, Namsara, Kozua, skral...). Po složitějším rozjezdu se mi však kniha zalíbila a příběh plný zvratů jsem hltala očima. Oblíbila jsem si v něm nejen hlavní postavy, ale i ty vedlejší. Moc ráda si přečtu další pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Posledný Namsara v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených169x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených11x
v Knihotéce134x
v Chystám se číst127x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech5x