Intuitivní lidé přehled

Intuitivní lidé
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263982/mid_intuitivni-lide-hxB-263982.jpg 3 17 17

Díky této knize pochopíte, jak funguje vaše intuice, a zjistíte, jak plně využít její potenciál. Zároveň přijdete na to, jak se vypořádat s nepříjemnými situacemi, do kterých se díky své intuitivní povaze můžete dostat. * Všímáte si věcí, které ostatní lidé sotva postřehnou? * Napadají vás dopředu věci, které se pak stanou? * Upřednostňujete hlubší rozhovory před nezávaznou konverzací? * Svěřují se vám ostatní se svými problémy? * Hledají u vás přátelé pochopení a rady? * Jste fascinováni duchovním poznáním? Pravděpodobně jste člověk se silnou intuicí – člověk, který je velmi citlivý na energie ostatních. Intuitivně-vnímaví lidé jsou speciálním typem senzitivních lidí, kteří tvoří asi pětinu populace. Prožívají svět skrze své smysly, výrazně se zajímají o ostatní, jsou všímaví a často jsou okolím označováni za nesmírně moudré a „vědoucí“. Techniky obsažené v knize již pomohly tisícům vnímavých lidí objevit a rozvinout jejich úžasný dar.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

Highly Intuitive People , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Intuitivní lidé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Davidin
04.01.2023 3 z 5

Knihu jsem přečetl poprvé před několika lety, nyní se jednalo o opětovné čtení. Tedy alespoň pokus o něj. Narozdíl od četby první, kdy mi kniha dala určité poznatky k zamyšlení, se druhá stala doslova bojem...
Čtenář si záhy uvědomí koncept, který autorka předkládá. Místo obecného předložení informací o intuici, empatii a filtraci, pro všechny bez rozdílu, rámuje názory a myšlenky pouze pro určitou skupinu lidí. Je možno vytáhnout z daných popisů zpodobnění i sám pro sebe, ale ti, kteří neovládají schopnost odprostit se, aby si mohli určitý pocit nebo situaci vsugerovat, budou dozajista zmatení. V textu se nachází zajímavé pasáže, ale i části vyloženě otravné a celkově kniha působí ne příliš kompaktně.

Elyen
15.06.2019 3 z 5

Tak trochu se mi pořád motali intuitivně-vnímaví lidé a vysoce vnímaví lidé a iritovalo mě neustálé opakování pojmu "intuitivně-vnímaví lidé". V mnoha popisech či ukázkových situacích jsem se našla, což mě uklidnilo, že jako nejsem sama a že jsou na tom někteří i "hůř". Ale že by mě to nějak zvlášť obohatilo... Navíc to celé vyznívá, jako kdyby tito lidé byli těmi neskvělejšími lidmi na Zemi a neměli žádné negativní stránky.
Velmi rušivým pro mě bylo uspořádání textu do krátkých oddělených odstavců.


Lucii23
09.11.2016 4 z 5

Kniha byla pekna, inspirativni, překvapující až nadpozemska :) avšak pravda je, že jsem od ní čekala něco trochu jiného, což nejspíše není chyba knihy ani autorky. Trochu nemile mě překvapilo, že většina knihy vyjadřuje, jak úžasní jsou ti "intuitivní lidé", jak mají těžký život ale jací jsou to vlastně hrdinové. Čekala jsem více nových myšlenek a rad, než toto. Za mě bych přidala trochu více pokory :) ale možná jsem to jen nedokázala správně vztrebat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Intuitivní lidé v seznamech

v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit15x

Autorovy knížky

2015  66%Intuitivní lidé