ICT nástroje a učitelé: adorace, či rezistence? přehled

ICT nástroje a učitelé: adorace, či rezistence?
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343007/ict-nastroje-a-ucitele-adorece-ci-r-CXu-343007.jpg 3 2 2

Monografie se zabývá teorií programové výuky. Rozebírá výzkum na téma využití ICT ve výuce na MŠ, ZŠ a SŠ. Výzkum je rozpracován do mnoha výzkumných hypotéz, které se pak vyhodnocují jak tabulkou, tak i slovním hodnocením. Některé hypotézy se pak podrobněji zkoumají i podle různých faktorů, které mohou ovlivnit výsledek výzkumu dané hypotézy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize ICT nástroje a učitelé: adorace, či rezistence?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

DuncanIdaho
02.06.2017 3 z 5

Kniha dobře popisuje teorii programového učení, je v ní poměrně podrobně proveden výzkum využití ICT ve výuce. Ale jsou tam i některá ale. Chtělo by to trochu zapracovat na grafické úpravě. Některé stránky začínají grafem nebo tabulkou, některé stránky mají na konci zbytečně volné místo. Největším nedostatkem však je, že si autoři text před vytištěním asi nekontrolovali. Je tam spoustu překlepů, které působí, jakoby autoři neuměli dostatečně spisovný český jazyk. Protože nedostaky jsou spíše z nepozornosti a jsou snadno odstranitelné, lze tuto knihu doporučit tomu, kdo se zajímá o programové vyučování a o využití ICT ve výuce.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha ICT nástroje a učitelé: adorace, či rezistence? v seznamech

v Přečtených2x

Autoři knihy

Jiří Dostál
česká, 1980
Milan Klement
česká, 1974