Hviezda: Tŕnistá cesta za slávou přehled

Hviezda: Tŕnistá cesta za slávou https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520494/bmid_hviezda-trnista-cesta-za-slavou-bEW-520494.JPG 4 67 67

Crystal Wyatt žije šťastne a spokojne na rodnom ranči v údolí. S týmto miestom rovnako ako so svojím otcom je odmalička pevne zomknutá a nedokáže si predstaviť, že by to všetko niekedy opustila. Zároveň chce však v živote niečo dokázať, stať sa filmovou hviezdou.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Star , 1989


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hviezda: Tŕnistá cesta za slávou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Nofar197
16.06.2023

Knihu jsem sice nečetla - nejsem ten typ, který by vyhledával laciné romance, kde se oba protagonisté po dlouhých útrapách a letech touhy vezmou a žijí šťastně až do smrti - ale viděla jsem téměř před třiceti lety filmovou verzi. Po náročném dni v práci hodina a půl romantiky neškodí. Upřímně řečeno dodnes mi nejde na rozum matčina nenávist a žárlivost, kterou pociťovala vůči vlastní dceři, ani Crystalina umanutost. Jdou přece i jiní skvělí muži. A Spencer byl ukázkový sobec - jeho žena mu byla vždy oporou, bez ní by to nikdy nedotáhl tak daleko. A on ji poslal bez mrknutí okem k šípku.

klarkys
25.06.2021 4 z 5

(SPOILER) Knihu bych zařadila mezi ty povedenější. Spencer byl podle mě strašný sobec, svým špatným rozhodnutím způsobil komplikace všem, co měli s jejich vztahem něco společného. Škoda, že si autorka tentokrát nedala větší práci s popisem soudního procesu, určitě by to knize přidalo na dramatičnosti.


lifeoptimist
14.01.2019 4 z 5

Po náročnější četbě jsem sáhla po ramantice, musím přiznat, že oproti filmu je zde toho více, ale někdy se děj asi zbytečně táhl

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hviezda: Tŕnistá cesta za slávou v seznamech

v Přečtených121x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x