Hudba z vedlejšího kupé přehled

Hudba z vedlejšího kupé https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491978/hudba-z-vedlejsiho-kupecCM1U3-0qX-.jpg 4 158 158

Daniel měl v jednu chvíli vše, co si mohl přát. Milou přítelkyni, plány do budoucna, a pak najednou… nemá ani jedno. A tak se ocitá jen s pár věcmi a kytarou na cestě do neznáma, ale nelituje. Vlak brzo vyjíždí. Emma žije ve světě modelingu, který se přece zdá tak růžový. Její problém je ten, že ona o diety a slávu vůbec nestojí. Jde po cestě snů, které nejsou její. Proto není moc nadšená z představy, že ji tato cesta zavedla na vlak mířící do Paříže. Pak se ale z vedlejšího kupé rozezní syté tóny a krásný hlas, který by mohla poslouchat hodiny. Potulný muzikant a modelka - každý z úplně jiného světa, ale přesto, když jsou spolu, žádné rozdíly neexistují. Má ale románek započatý ve francouzské metropoli šanci přežít i realitu každodenního života? Nebo je jejich problémy nakonec dostihnou?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hudba z vedlejšího kupé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

knihomolkaJani
18.04.2024 5 z 5

Hudba z vedlejšího kupé je kniha, ve které se střetává svět modelky se světem mladého smutného hudebníka.
Aneb jak jedna náhoda dokáže spojit dvě duše, svět, který by se jinak nepropojil.
.
Hlavní hrdinka Ema žije sen někoho jiného, je krásná, zásadová, ale trochu nešťastná.
"Máma mě tlačila do něčeho, co není můj sen. Tátovi je zase úplně jedno, o dělám...."
.
A Daniel? Ten se po nečekaném rozchodu rozhodne změnit život. Jeho život je hudba, má milující rodinu, ale sebevědomí na bodu mrazu.. Proč by taky tak krásná modelka chtěla obyčejného chudého hudebníka.. žejo..
.
V knihách miluju bad boye, to Daniel rozhodně není, je to takovej ten milej kluk od vedle, ovšem má v sobě nějaké kouzlo a vy si ho zamilujete mnohem dříve než Ema..
.
Ema a Daniel se postupně poznávají, je to dost #sowburn ..  ovšem o vtipné i trapné momenty zde není nouze.
"Pořád  jsem byla ta holka z vlaku, která si ho chtěl vzít do postele a pak se zeptala, jestli nemá vyrážku."
.
Kniha je opravdu bravurně zpracovaná. Do příběhu jsou průběžně vloženy písničky, které jsou promyšleně zvoleny. Je vidět, že si autorka s příběhem opravdu vyhrála.
Zajímavé jsou vztahy nejen s Eminou rodinou, ale i přáteli.. Není všechno zlato, co se třpytí. 
Dejte si pozor na to, komu věříte..
.
Půl hvězdičky dávám dolu za to, že mi tam někde chybí trochu jiskra, ale zážitek ze čtení mi to až tak neubralo..

Mamka_cte
20.03.2024 4 z 5

Tento příběh je oproti sérii Hřiště lásky, kterou můžete vidět snad všude, (protože je fakt úžasná a kdo by nemiloval svalnatý cukrouše?) pomalejší, ale za to krásná romantická kniha.

Příběh krásně plyne a romantická linka je sladká jak marcipán. Pojednává o modelce Emmě a muzikantovi Danielovi. Osud a cesta vlakem do krásné a romantické Paříže, je svede dohromady. No, kdo by se nechtěl zamilovat v městě lásky?

Najdete zde i pár erotických pasáží, ale nic hrozného. Knihu bych doporučila převážně mladším čtenářům, kterým by se mohla moc líbit, vzhledem k tomu, že jsou postavy převážně teenageři a jejich názory a vyjadřování nejsou občas moc “dospělé.

Rodiče Emmy byly tedy oříšek a celou dobu jsem měla tušení, co mají asi za “problém. A nakonec mě překvapili.

Za co ale dávám největší plus, jsou vsuvky hudby a především QR kódů. Díky kterým, si danou písničku hned můžete otevřít a poslechnout. Úžasné, ÚŽASNÉ!


Knihomolka97
19.03.2024 4 z 5

Kniha mě zaujala už svým zajímavým názvem. Hudba z vedlejšího kupé, že to zní krásně? :)
Moc pěkný oddechový romantický příběh o dvou lidech, dá se říct, z odlišných světů. Známá modelka pocházející z bohaté rodiny a muzikant, který bere práci, kde se dá. Osud je svede dohromady při cestě vlakem do Paříže.
Emma je sympatická, není namyšlená, modeling jí nepřináší pocit, který by měl. Jak by taky mohl, když ho vlastně nedělá kvůli sobě?
Daniel je typ "hodného" kluka, příjemná změna od všech "bad boyů", o kterých poslední dobou čtu. Milý, hodný, přátelský, hudebně nadaný. Jen ta jeho tvrdohlavost..
Rodiče Emmy mě celou dobu štvali, nevěděla jsem kdo víc. Zda panovačná matka či netečný otec.
Příběh hezky plyne, autorka má u mě velké plus za tu moji milovanou Paříž, klidně bych brala o něco víc popisů míst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hudba z vedlejšího kupé v seznamech

v Přečtených184x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených7x
v Knihotéce158x
v Chystám se číst99x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech6x