Hra věží přehled

Hra věží https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/213958/mid_hra-vezi-213958.jpg 4 149 149

Myfanwy Thomasová se probouzí uprostřed jakéhosi londýnského parku, obklopena mrtvými těly, která mají na rukou gumové rukavice, a nemá ani tušení, kdo je a co tady dělá. Jediným vodítkem je jí dopis, který drží v ruce. Pokud má odhalit svou identitu a zjistit, kdo jí usiluje o život,...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra věží. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

david5746
11.07.2021 5 z 5

Nečekal jsem nic, ale nakonec mě ta tlustá bichle strhla tak, že jsem ji lousknul během týdne. Zajímavě a čtivě napsaný příběh o holčině, co si nic nepamatuje a ještě se jak na potvoru probudí v cizím těle. K tomu nějaká ta něco jako MIB organizace, zmutovaní lidé se "schopnostmi" atd atd a ejhle, už byl konec a dokonce i uzavřený.
Četlo se dobře a bylo to poutavé, několik nudnějších odbočkových dopisů z minulosti proto odpouštím a ponechávám plný počet.

Před delším časem jsem viděl seriál The Rook, mám u něj poznámku "Utahané, divné, nudné, ale předloha je prý super". Tak jako určitě. Možná by mi se znalostí předlohy seriál přišel taky super, třeba na to ještě někdy kouknu.

Arev122
14.08.2019 4 z 5

Jedná se o pěkně napsanou knihu s prvky sci-fi. Děj má spád a napětí. Autorovi se podařilo zasadit příběh ženy, jež ztratila paměť, do zajímavého prostředí, které je plné tajemství a osob s mnohými nadpřirozenými schopnostmi. Občas jsem se však v ději ztrácela, takže jen 4*.


Schary
01.08.2019 4 z 5

Zajímavá knížka a docela nečekaný děj. Začátek a konec mě strhli, prostředek trošku slabší, ale určitě 4 hvězdy. Kniha začíná ztrátou paměti, hlavní hrdinka nám tak kousek po kousku odhaluje tajnou organizaci s nadpřirozenýma schopnostmi, která chrání Anglii a svět před paranormálními aktivitami. Vydatným pomocníkem jsou jí dopisy od jejího předešlého JÁ, které tušilo, že bude vymazáno. Setká se s různými nepřáteli např. drakem, žravou plísní, masovou kostkou, vlastními kolegy atd...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2012 - Aurealis Award (Best Science Fiction Novel)


Kniha Hra věží v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených189x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených26x
v Knihotéce128x
v Chystám se číst128x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

Daniel O´Malley
australská, 1950
2012  83%Hra věží