Hra bez pravidel přehled

Hra bez pravidel
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420622/bmid_hra-bez-pravidel-kSJ-420622.jpg 5 144 144

Obránce perimetru série

< 4. díl

Korunní princ Georg royl Inoky ton Mesfelle, nebo geniální počítačový hráč Ruslan? Tato otázka je s největší pravděpodobností zodpovězena. Ruslan přijal nabídku a vrátil se do herního světa Obránce perimetru, tentokrát však bez „zpáteční jízdenky“, tedy bez možnosti návratu do svého reálného života. Byla to ale dobrá volba? Říše se otřásá v samotných základech. Císař August již dávno není tou jedinou nezpochybnitelnou autoritou Říše a je jen otázkou času, kdy vypukne boj o jeho trůn… O zájemce nouze není, zvláště když se na politické šachovnici nečekaně objevil nový mimořádně silný mocenský hráč – Antagonisté, tajemný Zlatý rod, který se v dávné minulosti odtrhl od Říše. Prince Georg musí naplno rozehrát své umění geniálního stratéga a neporazitelného vojevůdce a ve stejné míře musí prokázat i umění v boji beze zbraní na politickém kolbišti. Je to hra bez pravidel, pokud neuspěje, jsou jeho dny ve světě Obránce perimetru sečteny…... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Игра без правил (Igra bez pravil) , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra bez pravidel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

jana0400
21.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Závěr příběhu mě nepřekvapil, ono už z obrázku na knize bylo tak nějak jasné, že George se stane císařem.
Jednoznačně mě ale překvapilo, že Mya byla výlučně herní postavou, čekala jsem, že se ta postava bude nějak prolínat s realitou.
Každopádně mi tento svět bude chybět.
Epilog zlehka naznačuje možnost pokračování...

NextOne
30.04.2021 5 z 5

Hra bez pravidel, to je čtvrtý a poslední díl knižní série Obránce perimetru od M. Atamanova.

Zakončení knihy nebylo tak uspěchané jako u Temného Bylinkáře a celý smysl této virtuální reality se nedozvíme na konci příběhu, ale v epilogu. Musím říct, že mě celá ta myšlenka dost mile překvapila. To jak to dopadne s hlavním hrdinou, bylo tak nějak zřejmé. Jen jsem čekal nějakou pořádnou epickou bitvu na závěr, ale místo toho Georg dosáhl úspěchu v tom, v čem byl dobrý jako ve vesmírných bitvách, a to v politice. Malinko jsem čekal něco zajímavějšího skrz androidí říši a něco víc tajemnějšího skrz cizáky, ale i tak to bylo báječné počtení a autor si držel vysokou laťku od začátku až do konce. Ačkoliv nejsem úplně fanda vesmírných bitev, tak musím říct, že mě to fakt bavilo.

IG: next_fantasy_one


Hwest
05.01.2021

Završení celé ságy, inu, proč ne. Pokud bych Temnému bylinkáři konec vytkl, tady se mi líbil. Celý díl mě opět bavil. I přesto, že jsem knihy začal číst jako odpůrce scifi, který čte jenom fantasy, musím říct, že pokud od Atamanova vyjde něco dalšího, klidně to zkusím. Možná i od dalších autorů. K mému vlastnímu překvapení mě to bavilo. Poslední díl stejně fajn jako předchozí, dobrá oddechovka. Celá sága přečtena během Vánoc. Great work!

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (září)

05.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hra bez pravidel v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených195x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených19x
v Knihotéce99x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit10x