Hotel přehled

Hotel https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492084/bmid_hotel-V6W-492084.png 3 15 15

Hotel Whitley je najluxusnejší prímorský hotel na ostrove Nantucket. Vlastní ho jedna rodina, pričom každý jej člen pôsobí na inej pozícii. Utiahnutá Paula pracuje v administratíve ako účtovníčka. Jej pokojný život naruší nečakané rozhodnutie starého otca, ktorý ju povýši na generálnu riaditeľku. Na tejto pozícii má nahradiť svoju extrovertnú sesternicu Andreu, ktorá z toho, samozrejme, obviňuje Paulu. Andrea však čoskoro zistí, že miesto, ktoré jej vybral starý otec, jej možno otvára nové možnosti. A nielen v pracovnej oblasti.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

The Hotel , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

dee95
17.04.2024 3 z 5

Uff. Jak to jen popsat…celou dobu jsem měla pocit jako když jsem babičce ukradla Harlekýnku. Příběh byl přeslazený, ale vlastně roztomilý. Kdybych dala 2 hvězdičky měla bych pocit že jsem nakopla štěňátko :D Možná na léto někam k vodě fajn.

piskotjanicka
14.02.2024 4 z 5

Děj této knihy se odehrává v krásném prostředí a v luxusním hotelu. Jde o nenáročné odpočinkové čtení. V tomto příběhu je několik hlavních postav, jejiž příběh se postupně vyvíjí. Ikdyž je celkem předvídatelné jak asi vše dopadne, nevadilo mi to a čtení jsem si užila.


Rosse
22.08.2023 5 z 5

Autorka dokázala skvěle vyobrazit dění okolo hotelu a také charakter každé postavy. Nejvíc mi k srdci přirostla Paula a její bratr Nick. Sledovat jejich cestu bylo krásné.

Sledujeme zde několik postav a jednou z nich je i Andrea, Paulina sestřenice, která mi zpočátku moc nesedla. Postupem času jsem ale její chování a cíle pochopila soucítila s ní. Myslím si, že ji autorka pošťouchla na správné místo. :-)

Kniha byla neskutečně čtivá a ačkoliv se nejedná o klasický román plný klišé a romantických zážitků, čtení jsem si užila. Věřím, že svou obálkou i anotací očaruje mnoho čtenářů/čtenářek.

Za mě by si kniha rozhodně zasloužila více pozornosti. Pokud vás anotace a má krátká recenze zaujala, věřím, že nebudete litovat, když si knihu přečtete. :-)

všechny komentáře

Související novinky (2)

Letní příběh, Zásnubní prsten a další knižní novinky (12. týden)

19.03.2023


Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)

24.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hotel v seznamech

v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit7x

Autorovy knížky

Pamela Kelley
americká
2022  59%Hotel