Hororové povídky přehled

Hororové povídky https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98525/hororove-povidky-98525.jpg 3 51 51

Deset hororových povídek z pera talentovaného autora Jana Opatřila připomíná svým stylem a zaměřením tvorbu Stephena Kinga v jeho Noční směně. Stejně čtivé, napínavé a strašidelné jsou i povídky českého autora, který dává zaznít hrůze i ve zdánlivě důvěrně známém prostředí.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hororové povídky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Mira7
07.04.2024 2 z 5

Mám teď období, kdy si pomalu rozšiřuji sbírku audioknih. Vesměs o tituly, které bych spíše nechtěl číst jako knihu. To je ten případ. Proto ani žádné zklamání. Naopak. Poslechnu si rád (dramatický přednes, dobře "hororově" ozvučeno).

Pavlína2019
19.02.2024 1 z 5

Bohužel, já nadšená nejsem, povídky mi připadají hodně jednoduché. Jen výjimečně se mi stává, že vím, jak příběh dopadne a zde jsem to věděla vždy. Ale není to můj obvyklý výběr, ke knize jsem se dostala náhodou přes dceřinu školní četbu. A řekla jsem si, že si knihu přečtu, ale není to můj šálek kávy.


MaroCZ
28.07.2023 1 z 5

S Kingovým stylem nemá kniha společného naprosto nic. Oceňuji vcelku hezké ilustrace...

Upravuji své hodnocení ze 2 hvězd na jednu, neboť jsem si náhodou všiml, že "český Stephen King" nebo jak si to mistr Opatřil - pardon, Angus :-) říká, svou vlastní knihu sám ohodnotil, a to samozřejmě plným počtem hvězdiček :-) Jednak je to trapné a "druhak" to ve mně vyvolalo potřebu korigovat toto výsledkové zkreslení :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hororové povídky v seznamech

v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených1x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x