Horká krev přehled

Horká krev https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327106/bmid_horka-krev-0XU-327106.jpg 4 280 280

New Orleans série

1. díl >

I domnělý hřích se může stát důvodem k vraždě. V rozhlasovém studiu sedí psycholožka Samanta Leedsová a ve svém pravidelném nočním pořadu rozdává rady a útěchu zoufalým posluchačům. Jeden telefonát se ale velmi liší: podivný volající se představí jako Otec John a Samantě oznámí, že brzy bude muset pykat za těžký hřích, který spáchala. Krátce poté je v omšelém hotelovém pokoji nalezena uškrcená prostitutka. A pak další… a další. Vyšetřující detektiv Rick Bentz je přesvědčen, že tento vrah je nějakým způsobem spojen s osobou Samanty. A co víc – že dosavadní vraždy jsou jen předehrou toho, co má v jeho smrtnosném plánu následovat. I Samanta se už začíná bát. Cítí, že příští obětí samozvaného vykonavatele spravedlnosti má být právě ona...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Hot Blooded , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Horká krev. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (58)

malen
05.09.2023 5 z 5

Za mě spokojenost ! Možná té romantiky bych trochu ubrala , ale jinak napínavé, čtivé. Čas od času si od této autorky knihu koupím, Absolutní strach se mi asi líbil nejvíc.

HollyUndead
13.03.2023 5 z 5

Tahle kniha mě skutečně po celou dobu držela v napětí a v nevědomosti, kdo je oním pachatelem. Musím říct, že téměř každá žena v tomhle románu byla dost naivní, ale takhle to už hold musí být, jinak by to nebylo vůbec napínavé. A musím říct, že vrah byl opravdu hodně vyšinutý, šílený a děsivý, nesnášel jsem ho už od prvních stránek. Knihu určitě doporučuji a těším se na další pokračování této "neworleanské" série.


musivila
30.11.2022 5 z 5

„ … znovu si vybavila příjemný hlas bez tváře. Věděl, jak Sam vypadá, věděl, kde bydlí, jak žije, jak ji kontaktovat. Byla proti němu v obrovské nevýhodě. Ona o něm naopak nevěděla vůbec ni.“

Kdo má rád napětí a romantiku v jednom, přijde si v této knize na své.
Máme zde jednoho psychopata, který si říká „otec John“ a v jeho hledáčku se nyní ocitá doktorka Sam, která má v rádiu vlastní noční talk-show.
Ta se nejdříve nenechá zastrašit, dokonce se chová možná až moc lehkovážně, např. když si pouští k tělu nového souseda Tylera, o kterém nic neví … Ovšem vrah přitvrzuje, mrtvol přibývá a jeho posedlost Sam je čím dál tím zřetelnější ... takže detektiv Bentz a jeho kolega Montoya mají plné ruce práce.
Já si vrahem do poslední chvíle nebyla jistá, své tipy jsem v průběhu čtení měnila. Na konci jsem se tedy zmást nenechala. Stylem psaní mi připomíná knihy S. Brown. Za mě spokojenost, určitě se pustím i do dalších dílů této série.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Horká krev v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených414x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených27x
v Knihotéce253x
v Chystám se číst160x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech6x