Hoř pomalu přehled

Hoř pomalu https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361780/bmid_hor-pomalu-3vc-361780.jpg 4 81 81

Veronika Jelínková na sobě zkouší různé experimenty a starodávné techniky více než deset let. Demystifikuje jejich způsoby a uchopuje je moderně. Čekají na tebe uvnitř knihy.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hoř pomalu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Anya636
26.02.2023 3 z 5

Nic moc vyloženě objevného jsem v knize nenašla. Metaforická bajka se šnekem si mě nezískala. Zaujala mě však Wim Hofova metoda, kterou jsem znala jen zběžně a jakožto naprostý neotužilec se ji plánovala přeskočit. Různé techniky dýchání a meditací mohou být taktéž užitečné. Stejně jako všude jinde je jen na Vás kolik si z knihy odnesete. Potenciál v podobě dosažení duševního klidu kniha jistě má.

Veruru1981
10.03.2022 3 z 5

Jsem z knihy spis zklamana, cekala jsem vic. Kniha mi prijde jako vycuc z 10 knizek ostatnich autoru (Wim Hof, Proc spime, apod.) a rozhodne neni o biohackingu. V knize je brutalne malo tipu, neprijde mi prakticka. V casti tela jde prakticky jen o meditaci, spanek a ledovou vanu (a to tato cast zabira 1/3 knihy). Misty se mi hur cetla a byly tam preklepy (chybejici mezery). Autorka se v nekterych textech prezentuje tak, jako by ji bylo uz 50 let, mela za sebou 20 let praxe, coz mi prislo vtipne, vzhledem k tomu, ze ji je kolem 30 a nejakou praxi ma maximalne 5 let... Kdyz to shrnu, z knihy jsem si nic nevzala a posledni kapitolu o autenticnosti dokonce vynechala a knihu nedocetla (a ja docitam vsechno)... 3 hvezdicky davam za sympaticky design.


angloumene
15.11.2020 3 z 5

Hoř pomalu toho nabízí hodně na strašně malém prostoru. Je to vlastně pravý opak všech těch rozvláčných amerických knih o osobním rozvoji. Popravdě mě ale nedokázala skutečně nadchnout. Jako zajímavý přehled autorkou poznaných life hacků sice nezklamala, ale že by mi jakkoliv změnila život, to ne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hoř pomalu v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených114x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených6x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst118x
v Chci si koupit47x