Holka, která zachránila Vánoce přehled

Holka, která zachránila Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532217/bmid_holka-ktera-zachranila-vanoce-65ccd16062541.jpg 5 17 17

Kluk jménem Vánoce série

< 2. díl

Amélie Darrecková z Londýna se stala prvním dítětem, které uvěřilo v Otce Vánoce, a on jí to nikdy nezapomněl. Loni měl však na Štědrý den poněkud jiné starosti: Elfhelm totiž zákeřně napadli obludní trollové. A tak malá chuděra, jež po smrti milované maminky otročí v obávané robotárně bezcitného pana Plazila, začala svou víru ve vánoční kouzla pomalu ztrácet. O rok později Otec Vánoce plánuje nebohým dětem všechno vynahradit a začít chce právě u těžce zkoušené Amélie. Kromě věrných elfů a sobů mu při jejím vysvobozování pomůže dívčin kocour Kapitán Sazinka, slavný romanopisec Charles Dickens, dokonce i sama britská královna Viktorie! Mezitím se zvídavá elfka Nuš snaží vypátrat, co trolly přimělo napadnout mírumilovné sousedy a pokazit tím magický svátek, který přináší dětem po celém světě radost a naději Pokračování oblíbené dětské knížky Kluk jménem Vánoce, jež vykouzlila úsměv na tvářích mnoha malých čtenářů a dočkala se i úspěšné filmové adaptace.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

The Girl Who Saved Christmas , 2016


Interpreti: Ondřej Endru Havlík
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holka, která zachránila Vánoce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Damaj
10.02.2024 5 z 5

První díl Kluk jménem Vánoce jsem si zamilovala, proto jsem se těšila i na Holku, která zachránila Vánoce. Opět je to knížka plná naděje a kouzel. Ale Kluk jménem Vánoce se mě chytl za srdce víc.

ElikaS
22.01.2024 5 z 5

Kluka jménem Vánoce jsem si zamilovala nejen já, ale i osmiletý syn. Tomu se líbil tak moc, že když jsem mu řekla o této nové audioknížce, doběhl do pokladničky a přinesl mi na ní peníze, abych mu jí hned koupila :)
Druhý díl jsme si společně užily od první do poslední minuty. Většinou to bývá tak, že druhé díly se těm prvním nevyrovnají. Tedy to rozhodně neplatí i druhý díl je skvělý. Jiný než ten první, ale skvělý!
Děti si na knížce najdou kouzelný příběh, který je naladí na Vánoce i humor. Dospělí krásné myšlenky a fantastickou oddechovou atmosféru, která ladí k předvánočnímu času.
Mimochodem knížka je perfektně načtená jako audiokniha!


ANDY28
09.01.2024 5 z 5

Tak rychle jsem ještě žádnou knížku nepřečetla, tohle je tak nádherný... A ta obálka a ty ilustrace! Prostě kouzlo.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023


Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023


Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Holka, která zachránila Vánoce v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x