Hokej na dvoch kontinentoch přehled

Hokej na dvoch kontinentoch https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93796/mid_hokej-na-dvoch-kontinentoch-gHL-93796.jpg 4 14 14

Rozprávanie P. Šťastného ako hrával v USA a v Kanade, ako začínal, jeho spomienky na účasť v reprezentácii.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hokej na dvoch kontinentoch. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

jan7760
29.09.2022 5 z 5

Kniha ma veľmi zaujala, dozvedel som sa veľa zo zákulisia emigrácie, aj fungovanie vrcholných predstaviteľov slovenského hokeja, ako to fungovalo - nefungovalo v začiatkoch. Peter Šťastný mi príde ako nedocenený hráč na Slovensku, pritom v 80-tych rokoch patril medzi absolútnu špičku NHL.

Misantrop
11.05.2022 4 z 5

Kniha má sice větší rozměry, díky tomu však dá vyniknout fotografiím. Kompletní příběh jednoho z nejlepších československých i kanadských hokejistů. Co se bodů týče, tak v 80.letech byl lepší jen Gretzky, ale ten měl kolem sebe vždycky elitu i jiné podmínky, než Pidr Stasny. Kniha se rovněž detailně zaměřuje na kontroverzní emigraci a velkou měrou na sourozence i spoluhráče. Kupodivu zde není zmíněno, když Peter vstřelil svůj jediný gól proti Československu, že komentátor schválně uvedl autora gólů jiného hráče, který ani nebyl na ledě. Dozvěděl jsem se tedy konkrétně pro mne důležité informace z první ruky i fakt, proč se Quebecu v NHL počátkem 80.let tolik nedařilo.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hokej na dvoch kontinentoch v seznamech

v Přečtených15x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x