Škandál přehled

Škandál https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134767/skandal-134767.jpg 4 110 110

Podnikavá Emily Faringdonová nadviazala pravidelný písomný kontakt so Simonom Trahernom, grófom z Blade, v naivnej viere, že rovnako ako ona aj on je obdivovateľom romantickej literatúry. Ich niekoľkomesačná korešpondencia ju natoľko uchvátila, že sa do Simona zaľúbila. Iný než tento platonický vzťah podľa nej neprichádza do úvahy, pretože jej povesť pred piatimi rokmi poškvrnil škandál, ktorý jej znemožnil uzavrieť manželstvo s mužom z vyššej spoločnosti. A hoci Simonovo správanie motivujú úplne iné pohnútky, než je záľuba v úvahách o literatúre, červenovlasé čertíča poriadne zamieša karty v partii, ktorú rozohral...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Wist
Originální název:

Scandal , 1991


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Škandál. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Bergerac16
04.04.2023 5 z 5

Dámy, promiňte mi, ale hrdinka vůbec není hloupá ani kdovíjak naivní. Ona je takhle ryze čistá! Nezvykle, nepochopitelně, znepokojivě čistá a upřímná a přitom naprosto sama sebou. Na nic si nehraje, ví, co chce, a přesně formuluje, po čem touží. To, že to my obyčejní lidé neumíme, neznamená, že je problém na její straně.
No ano, ta vyšší úroveň komunikace a metafyzické spojení čtenáři téměř roluje ponožky , ale to je záměr autorky! Takovou reakci chce autorka vyvolat a vážně se jí to daří, sám Simon je z toho taky na infarkt , protože to je absolutně odzbrojující. Hrdinek, které se hádají, chytračí a perou, už bylo ztvárněno dost, autorka sáhla po zcela jiném charakteru a moc se jí to povedlo.

DUNIKO
01.03.2022 3 z 5

No já nevím,Emily mi někdy přišla až hloupá on na ni křičí uráží její rodinu a ona se ne něj uculuje a Simon dost protivný.Čekala jsem trochu větší drama nějaký wow efekt který ho srazí na kolena a dojde mu že ji miluje.Na mě málo romantické.Snad první chlap který mi nesed.Za mě nejslabší z knížek Amandy Quick


pip11
21.11.2021 4 z 5

Zábavná kniha, ve které je ústředním bodem dlouholetá pomsta hraběte z Blade. Inteligentní, ale zároveň naivní Emily, kterou rodina využívá na úkor její budoucnosti. Když se to smíchalo, vznikl z toho vtipný a čtivý příběh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Škandál v seznamech

v Přečtených186x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce125x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x