Hic sunt leones - Zde žijí lvi přehled

Hic sunt leones - Zde žijí lvi https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278971/bmid_hic-sunt-leones-zde-ziji-lvi-pJM-278971.jpg 5 2 2

"Hic sunt leones" doslovně z latinského jazyka přeloženo, že "Zde žijí lvi", je v dnešním dvacátém prvním století spíše již jen symbolikou. Ještě bychom na této planetě našli pár nepatrných neprobádaných metrů, ale s postupem civilizace za chvíli navždy zmizí. Dobrodruh, cestovatel a fotograf Richard Jaroněk nám předkládá publikaci z území "kde žijí lvi" a podílí se s námi na objevování bílých míst ve své mysli.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hic sunt leones - Zde žijí lvi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

manka71
05.10.2022 5 z 5

Krásná kniha plná krátkých příběhu z expedic po Africe, doplněná nádhernými fotografiemi. Grafická úprava je super. Bohužel sem tam se objevily překlepy, to knize trošku škodí.
Na knihu jsem nenarazila v žádném knihkupectví, ale jen ve Vizovicích a to je velká škoda, protože by si své čtenáře našla. Knihu doporučuji všem milovníkům Africké přírody.

Dvoja
19.04.2016 4 z 5

Knihu jsme dostali darem od obchodního partnera. Jelikož jsem měla náladu na něco dobrodružného a na polici na mě vykukovala tato výrazná kniha, dala jsem se do čtení. Richard Jaroněk píše zábavnou formou a jsem ráda, že mne prostřednictvím svých příběhů na těch pár chvil do Afriky mezi zvířata vytáhl. Jeho fotografie sice nejsou můj šálek kávy (oblíbenost "tajemna a tmavých tónů filtrů" nesdílím), ale každopádně moc hezky doplňují děj a přenáší na nás čočkou náladu země. Celkové zpracování je povedené.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hic sunt leones - Zde žijí lvi v seznamech

v Přečtených2x
v Doporučených1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x