Vánoční překvapení přehled

Vánoční překvapení https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392422/bmid_vanocni-prekvapeni-zy2-392422.jpg 4 39 39

Hetty Feather série

< 6. díl

V nalezinci se slaví Vánoce a Hetty Featherová dostane nečekaný dárek. Její radost však vyvolá žárlivost, která přeroste do maléru. Nepřející vrchní sestra Bottomlyová Hetty zatrhne všechny sváteční dobroty a radovánky. Chudinka Hetty je zdrcená – ale když se zdá, že už je všechno ztraceno, objeví se drahá přítelkyně, aby jí dopřála takové Vánoce, jaké ještě nikdy nezažila… Touto knihou se Jacqueline Wilsonová vrací k Hetty Featherové, oblíbené hrdince své série z viktoriánské doby. Je to dokonalý dárek nejen k Vánocům pro dívky od osmi do dvanácti let od oblíbené a osvědčené autorky knih pro děti a mládež. Knížku opět vtipně ilustroval Nick Sharratt a na konci děti najdou několik stran bonusů: kvíz, mini kurz kreslení, postup na výrobu přáníčka, omalovánky, recepty...... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

Hetty Feather’s Christmas , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční překvapení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Kopretina
22.12.2023 4 z 5

Tak jsem dočetla nejoblíbenější sérii mé dcery. Tato kniha už jen takový dovětek. Autorka je skvělá!

Zlatinka.Emilly
12.12.2022 4 z 5

Opravdu svobodným matkám v 19. století odebírali děti do nalezince? U Hatty se mi líbilo, že i přesto, že se dostala do nalezince, kde prožívala nepěkné chvíle, mnohdy protkané výpraskem, tak nezanevřela na svoji maminku, ale stále toužebně očekávala chvíli, až zase budou spolu. Pěkná kniha, nicméně trochu slabší, než jsem u Jacqueline Wilson zvyklá.


Štěpinambura
24.05.2022 3 z 5

Příběh mohl být rozvinutější - Hetty mám ráda, ale příběh mohl být víc originální. Příjde mi to už trochu ohrané. Vánoční přání které se splní, jako vždyckyv každé jiné knize. Tohle bylo sice trochu odlišnější a i dějepis se tam promítl, ale i tak... jsem ráda že jsem si ji přečetla, ale vracet se k ní nutně nemusím. Rozhnodně ale neříkám že se mi nelíbila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vánoční překvapení v seznamech

v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených5x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x