Darda přehled

Darda
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212714/mid_darda-212714.jpg 4 384 384

Helenka Součková série

< 3. díl

Po bestselerech Hrdý Budžes (jenž se proslavil také jako činohra s vynikající Barborou Hrzánovou v hlavní roli) a Oněgin byl Rusák (v divadelní režii Jana Borny) přichází závěrečná část autorčiny volné trilogie Darda.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Darda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (106)

Andyska007
17.04.2024 5 z 5

Ano, třetí díl trilogie je úplně jiný než předchozí dva. Jsem ráda, že jsem to díky Databázi knih věděla předem. Nemusela jsem příliš srovnávat s Budžesem a Oněginem.
Je to díl nejsmutnější, protože život taky takový občas bývá. Jako děti nebo studenti vnímáme okolní svět mnohem radostněji než ve středních letech. Děj knihy se posouvá i díky úvahám Heleny, líbily se mi rozhovory s jejím zesnulým otcem. S názory hrdinky dost souzním, jsme podobně staré. Nad knížkou budu i po přečtení ještě hodně přemýšlet.
Kéž by autorka napsala ještě další díl...

PaníLenka
25.09.2023 3 z 5

(SPOILER) Hrdého Budžese jsem viděla několikrát v televizi, dvakrát naživo v divadle a určitě to nebylo naposled, knižní pokračování Oněgin byl Rusák bylo taky povedené, třetí díl trilogie byl asi nejen nejsmutnější, ale tentokrát mi trochu vadilo, jak hlavní hrdinka reaguje na svého despotického manžela, skoro bych řekla, že tím ztrácela mé sympatie.


Radimka
03.07.2023 3 z 5

Se dvěma veselými předchozími díly se nedá srovnat. Budžes byl nejlepší. Tohle bylo o vážných věcech, byť braných pokud možno s humorem. Ale já čekala srandu ...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Darda v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených591x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených21x
v Knihotéce155x
v Chystám se číst85x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x