Vlčie leto přehled

Vlčie leto https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470413/bmid_vlcie-leto-wDR-470413.jpg 4 128 128

Keď sa v žalúdku mŕtveho vlka nájdeného hlboko v lese nájdu zvyšky ľudského tela, policajtka Hannah Westerová vie, že toto leto bude iné ako tie predchádzajúce. Čoskoro sa zistí, že kúsky tela patria fínskemu drogovému dílerovi. Ako sa však obeť dostala do odľahlých končín neďaleko švédskej Haparandy? A kam zmizli drogy a peniaze, ktoré mala pri sebe? Hannah a jej kolegovia sa pustia do vyšetrovania a nenechajú kameň na kameni. Čas nemilosrdne plynie a ukáže sa, že nie sú jediní, kto sa pustil do pátrania. Keď sa na scéne objaví tajomná Kaťa, krvavé udalosti naberú nečakaný spád a pokojné mestečko sa obráti hore nohami. Hannah zrazu musí čeliť nielen kopiacim sa problémom s vyšetrovaním, ale aj vlastnej bolestnej minulosti...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Vargasommar , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčie leto. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

mataj
02.05.2024 3 z 5

Nepovedená předávka drog, kterou někdo ukradl, spustí další vlnu zabíjení. Místní policie se snaží případ objasnit, ale je vždy jeden krok za najatou vražedkyní, která má za úkol najít drogy a peníze a zamést stopy. Zajímavý začátek, který mě příjemně navnadil a já jsem očekávala napínavý příběh. Mé nadšení však postupně vyprchávalo a to i díky jednotlivým postavám, které mi nebyly ničím sympatické, a bylo mi to tak nějak jedno jak to všechno dopadne. Nicméně dalšímu dílu dám ještě šanci a to zejména díky předchozí sérii autora se Sebastianem Bergmanem, kterou jsem si oblíbila.

LuckaH2
22.02.2024 4 z 5

Bavilo mě to, chvílema fakt napínavé. O tématu drog toho bylo napsáno a natočeno dost, ale tady k tomu bylo fajn navíc pohnutky "zlocincu", nebo tech, co neudělali zrovna dobre rozhodnuti, až je vam jich líto. Nebo je chápete. Rodinny život Hanny, hlavní policistky tomu taky dával další vrstvu, lidskou. A přitom zůstává dost policejní práce. Jediné minus pro me bylo "vseho až moc", az moc mrtvol ,az moc problémů...ale někdy je život drsny


JezinkaJ
21.08.2023 4 z 5

Hannah Westerová a celá základní sestava mi lehce připomíná sérii se Sebastianem Bergmanem, což vůbec nevadí, jen mě to v průběhu čtení napadlo.
Začátek skvělý, pořád jsem čekala, že se motiv vlků vrátí, ale bohužel se tak úplně nestalo. Vlci už byli jenom lidé.
Děj mi na konci přišel trochu překombinovaný. Je vidět že autorovi víří v hlavně tolik nápadů, že by se vešly nejmíň do dvou knih, místo do jedné. Škoda že nám rovnou říká, že na druhý díl si počkáme, protože trpělivost není moje ctnost.
Zajímavé postavy, zajímavé prostředí, šikovný autor, máme se na co těšit.
A Hansi, mé osobní díky patří skvěle vykreslené postavě Hannah Westerové. Díky, že jí není 35. :) Moc ráda jsem se s ní seznámila.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021


Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlčie leto v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených7x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech4x