Hanebná zrada soudruha Mussoliniho (a další tři hanebné příběhy) přehled

Hanebná zrada soudruha Mussoliniho (a další tři hanebné příběhy)
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518668/bmid_hanebna-zrada-soudruha-mussoliniho--WOR-518668.png 5 1 1

Proč se o tom nikde nemluví? Proč se o tom nikde nepíše? Proč stále podléháme manipulacím? To jsou otázky, které napadnou zřejmě každého, kdo si tuto knihu přečte. Čtyři příběhy neuvěřitelných lidských osudů, plné nemravnosti, zločinu a krvavého násilí. Žádný autor z masa a kostí by je nedokázal vymyslet, ani kdyby svoji fantazii napínal až k prasknutí. Ale přesto jsou zde vyprávěny. Ve skutečnosti je napsal spisovatel "život" na základě faktů, které mu dodala kolegyně "historie". A to je také ten pravý důvod, proč jsou tak brutální. Není na nich nic, co by bylo uměle vymyšleno nebo vyfabulováno autorem této knihy. On jenom co nejpečlivěji prozkoumal a co nejpravdivěji zaznamenal příběhy, které byly životem a historií vyprávěny dávno předtím, než se narodil. Každý vzdělanější člověk dobře ví, že Lenin byl laskavý vůdce, který to myslel dobře, jen umřel moc brzo. Morální rozvrat, který postihl dnešní Západ, mají na svědomí američtí neomarxisté. Stalin byl sice tvrdý, ale moudrý diktátor, který zachránil slovanské národy před vyhubením nacisty. Fašismus je nejhorší zlo, které se kdy na tomto světě zrodilo. Pokud nás to tak učili ve škole, pokud o tom denně čteme v novinách, říkají nám to v televizi, přesvědčují nás o tom články v mainstreamových i "alternativních" médiích, pak to zkrátka musí být pravda... Anebo je to tak, že pravda nám leží před očima, díváme se na ni, ale nevidíme ji? Tato kniha historii nepřevrací. Pouze ji vypráví.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hanebná zrada soudruha Mussoliniho (a další tři hanebné příběhy). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Radyss
29.06.2023 5 z 5

Je to, zkrátka řečeno, fakt mazec! Opravdu doporučuji k přečtení všem přemýšlivým lidem, kteří se zajímají o příčiny, proč je současný svět v takové p..... a proč se do ještě větší p..... řítí. Až si tuhle knihu přečtete, spoustu souvislostí pochopíte, protože to, kde jsme nyní, má příčinu v tom, co autor úplně otevřeně a na plnou hubu popisuje. Díky, moc povedená kniha!


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hanebná zrada soudruha Mussoliniho (a další tři hanebné příběhy) v seznamech

v Přečtených1x
v Doporučených1x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

2017  84%Jak vítězit ve rvačkách
2021  76%Připrav se na nejhorší
2002  88%Nůž – nejlepší přítel v boji o život
2004  80%Nůž ve rvačce a pouličním boji
2023  100%Hanebná zrada soudruha Mussoliniho (a další tři hanebné příběhy)