Hadi v oblecích: Psychopati na pracovišti: jak je rozpoznat a jak se jim bránit přehled

Hadi v oblecích: Psychopati na pracovišti: jak je rozpoznat a jak se jim bránit
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515081/mid_hadi-v-oblecich-psychopati-na-praco-0OZ-515081.jpg 4 53 53

Psychopati mohou ze začátku působit jako vycházející hvězdy či spasitelé firem, záhy se však ukáže, že obratně zneužívají důvěry kolegů, manipulují nadřízenými a na pracovišti po sobě zanechávají spoušť. Právě na psychopaty ve firmách je zaměřen titul Hadi v oblecích. Autoři v knize popisují závěry dlouhodobého vědeckého výzkumu psychopatie a radí, jak psychopaty prohlédnout a odhalit jejich manipulativní způsoby. Titul vychází v novém, přepracovaném vydání.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Academia
Originální název:

Snakes in suits


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hadi v oblecích: Psychopati na pracovišti: jak je rozpoznat a jak se jim bránit. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

zaz
08.02.2024

(SPOILER) Možno vypůjčit v knihovně. Meziknihovní služba. Nové vydání z r. 2023 na vaši žádost knihovna může koupit.
Knihu doporučuji. Manipulátoři jsou chytří, silní, "chamelénovití", mají na jaro pěkné duhové barvy, až přechází zrak a jak si vybrat ..?
Autoři vidí zítřky.

ssalome
18.04.2023

Ano, měla jsem hlídacího psa. Nové vydání knihy už mám doma, takže se klidně poohlédněte po nabídkách. Za adekvátní peníze. Ne za ceny psychopatů :)))


JAG9
18.02.2023 5 z 5

Velmi zajímavá sonda do problematiky psychopatů v korporátu, určitě stojí za přečtení. Špatná zpráva je, že kniha není vůbec k sehnání a pokud ano, tak za extrémně horentní sumy na sekundárním trhu - bazary, aukce atd. Dobrá zpráva pro všechny, kteří tuto knihu shánějí, nakladatelství má v edičním plánu 2023/24 tuto knihu zařazenu v novém a doplněném vydání. Takže, přátelé, ještě chvíli počkejte a dostane se vám do rukou vylepšené vydání za zlomek ceny. Novým vydáním se trh krásně saturuje a maniaci, kteří chtějí za staré vydání tisíce, si ho budou moci naložit do octa. Jakmile bude na trhu rozšířené vydání, cena tohoto nerozšířeného klesne s bídou ke dvěma stovkám, možná ani to ne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hadi v oblecích: Psychopati na pracovišti: jak je rozpoznat a jak se jim bránit v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst160x
v Chci si koupit51x