Guns N' Roses přehled

Guns N' Roses https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399385/bmid_guns-n-roses-kjt-399385.jpg 5 18 18

Rockový novinář Paul Elliott skupinu zpovídal už před vydáním debutového alba a od té doby ještě mnohokrát. Nyní přináší skutečně zasvěcený pohled na hudbu, úspěchy i peripetie Guns N‘ Roses během posledních více než třiceti let. V neuvěřitelném příběhu jedné z největších rockových kapel všech dob nechybí ani nejaktuálnější kapitola, opětovné shledání tří původních členů Guns N‘ Roses na jednom jevišti. Kniha obsahuje 200 strhujících barevných fotografií od fotografů, kteří dokumentovali kariéru skupiny.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Guns N' Roses. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

JitulHa
25.08.2022 5 z 5

Nějaké ty hity téhle kapely zná asi každý, protože jsou neustále někde slyšet!! Pokud se však dáte do čtení knižního počinu novináře Paula Elliotta zjistíte o téhle nevšední partiččce muzikantů mnoho zajímavých faktů, včetně oněch perliček ze zákulisí. Také se utvrdíte v tom, že rockové seskupení aneb Guns N' Roses i celá jeho tvorba je naprosto peckovní! Byť to tedy byli (a stále jsou), rockoví bohové se vším všudy, jinými slovy sex, drogy a rock n'roll někdy skutečně platí. V zásadě se jedná o celkem obsáhlou knihu, doplněnou spoustou fotografií, v níž se Elliott coby autor mnoha článků různých hudebních magazínů rozhodně nezapře. Nechybí zde proto soudobý kontext a samořejmě prakticky souhrnná historie kapely - parádní čtivo, doslova nabité rock n'rollem!

hana17.1.
30.12.2021 5 z 5

Krásné fotky, moc hezky napsaná kniha od úplných počátků až k současnosti kapely. Hezky propojené s ostatními kapelami s kterými se potkávali. Jen mi zde chybělo více detailů, nějaké i osobní příběhy, historky apod., což je pravděpodobně v autobiografiích členů, tady jde o kapelu jako celek, což nepovažuji za špatné.


Macek71228
29.12.2021 5 z 5

Určitě stojí za to! Nádherné fotografie, odhalené pozadí nejlepších let kapely a zároveň osudy členů i po rozpadu kapely. Pro každého fanouška GNR velmi doporučuji. Zajímavě napsané, citáty členů. 10/10.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (6. týden)

03.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Guns N' Roses v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených20x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

hudba

Autorovy další knížky

Paul Elliott
americká
2019  90%Guns N' Roses
2018  97%AC/DC: Ať žije rock!