Vlčí píseň přehled

Vlčí píseň
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538504/bmid_vlci-pisen-6646f0a4e6f29.jpg 5 10 10

Green Creek série

1. díl

Když se chlapec – nyní muž – z domu na konci cesty vrátí, může Ox ignorovat píseň, která mezi nimi zní? Oxovi bylo dvanáct, když mu jeho tatínek udělil velmi cennou lekci. Prohlásil, že Ox za nic nestojí a lidi ho nikdy nepochopí. Pak odešel. Oxovi bylo šestnáct, když na cestě potkal chlapce; chlapce, který mluvil a mluvil a mluvil. Ox později zjistil, že před tímto dnem chlapec nepromluvil skoro dva roky a že patří k rodině, která se nastěhovala do domu na konci ulice. Oxovi bylo sedmnáct, když odhalil chlapcovo tajemství, které zbarvilo svět okolo něj do odstínů červené a oranžové a fialové, alfy a bety a omegy. Oxovi bylo třiadvacet, když do města vtrhli vrahové a zanechali mu díru v hlavě i v srdci. Chlapec se pustil za netvorem s pomstou ve svých krvavě rudých očích a nechal Oxe, aby poskládal střípky svého života zpátky dohromady sám. Od toho osudného dne uplynuly tři roky – a chlapec je zpátky. Jenže teď je z něj muž a Ox už nemůže dál ignorovat píseň, která mezi nimi zní.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Fantom Print , conQueer
Originální název:

Wolfsong , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí píseň. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Kroana3
předevčírem 5 z 5

Vlčí píseň je úplně jiná, než ostatní Kluneho knihy.
Není to feel good fantasy, homosexuální vztah není jen načrtnutý, ale vyskytují se tam i dost explicitní scény, a krom toho se připravte na dost šílené věci včetně ztráty oblíbených postav.

Pokud vám ale nic z toho nevadí, užijete si úžasný vlkodlačí příběh o klukovi, který měl hodně těžký začátek života, a chlapci, kterému bylo ublíženo natolik, že nedokázal ani promluvit, dokud nepotkal toho jednoho výjimečného. Vlci jsou oddaná, něžná a inteligentní stvoření, mají silné vazby ve smečce a přemýšlí trochu jinak než my. A když jsem četla láskasynbratr je tady, je s námi... Ráda bych si myslela, že jsem to viděla v podobných obrazech jako oni.

Laerry
17.05.2024 5 z 5

Celou sérii jsem si přečetla už v angličtině, protože jsem ani nedoufala, že by mohla někdy vyjít v češtině, ale jsem ráda, že opak je pravdou. Pokud se vám líbily předešlé autorovy knížky, které se dají označit jako "good feel" či "family friendly", tak k této sérii přistupujte s obezřetností, protože to je poměrně jiné kafe. Sice to z počátku není tak zjevné, jelikož sledujeme hlavního hrdinu od jeho dětství (leč ne zas tak idylického) až po dospělost, kdy teprve začíná ten pravý děj - a ten se neštítí brutality, vulgarismů a sexuálních scén (především v dalších dílech). Jak by taky ne, když se příběh točí okolo smečky měničů - vlků, jejichž podstatu z části ovládají zvířecí pudy. Pokud tedy máte rádi příběhy s alfami, betami a omegami (aneb povídek na tento specifický subžánr existují miliony), nevadí vám časové skoky a jste především fanoušky tvorby T.J. Kluneho, tak si tuhle drsnou zábavu nenechte rozhodně ujít.
P.S. - všechny nové obálky téhle čtyřdílné série vám budou dělat hezkou ozdobu v knihovně:-)


Související novinky (1)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlčí píseň v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených10x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

gayové

Autorovy další knížky

Travis John Klune
americká, 1982
2022  91%Dům v blankytně modrém moři
2022  84%Pod šeptajícími dveřmi
2023  82%V životech loutek
2024  92%Vlčí píseň