Zběsilost přehled

Zběsilost https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159702/zbesilost-159702.jpg 4 394 394

Grant County série

1. díl >

Poklidné městečko Heartsdale ochromil strach: na toaletě místního bistra bylo nalezeno tělo brutálně zavražděné mladé ženy. Smrt nastala vykrvácením ze dvou ran ve tvaru kříže, které jí vrah vyřízl do břicha. A jako by to už samo o sobě nebylo dost děsivé, při pitvě doktorka Sára Lintonová zjistí celkovou zrůdnost vrahova činu. Vyšetřování je svěřeno šerifu Jeffreymu Tolliverovi, bývalému Sářinu manželovi. Stopy ho vedou hned k několika podezřelým, ale když je o několik dnů později objeveno další tělo mladé ženy, rozprostřené do tvaru kříže na kapotě Sářina vozu, začíná být zřejmé, že v Heartsdale řádí sadistický sériový vrah. Městečko paralyzuje hrůza. Další obětí se může stát kterákoli žena... A klíč k dopadení pachatele má ve svých rukách Sára. Bude muset nahlédnout do nejskrytějších zákoutí své duše, pokud chce bestiálního psychopata odhalit. A možná ji to bude stát život...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Blindsighted , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zběsilost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (85)

sun.from.ibiza
27.11.2023 4 z 5

Jestli to bylo trochu předvídatelné? Bylo. Vůbec mi to ale nevadilo. Kniha se četla sama a byla to pro mě taková večerní jednohubka. Během čtení jsem měla pocit jakési povědomosti. A potom jsem si na konci přečetla, že tato autorka napsala Tryptych. A jsme doma. Skvělá kniha, o chlup lepší. Jde znát, že už byla autorka více vypsaná.

Kami33
01.10.2023 5 z 5

Po mnoha knihách Karin Slaughter jsem se dostala k její první. A jsem velmi mile překvapena. Vraha jsem samozřejmě také uhodla dost brzy (ono to skutečně nebylo těžké), ale i tak byla knížka příjemným a oddechovým čtením.


krevetinka
21.06.2023 3 z 5

(SPOILER) Karin Slaughter to opět dokázala. Podařilo se jí napsat dechberoucí, mrazivý příběh o malém městečku kdesi na jihu, kde nemůžete nikomu věřit, protože se tam dějí šílené věci. Moc se mi líbila historie a celkový popis městečka. Slaughter to fakt umí.
Nicméně děj mi přišel tak trochu "meh". Teda nápad se mi opravdu líbil, zaujal mě psychopatický maniak poháněný vírou. Většinou mě tyhle věci baví. Ale celkově mi tam chybělo nějaké vysvětlení celého případu. Záporáka jsem uhodla už v první polovině knihy, protože... říkejme tomu šestý smysl nebo tak něco Ale to mi nevadilo. Upřímně jsem jen čekala na celé rozuzlení, které se bohužel nekonalo.
Těším se, až si přečtu zbytek série. Sáru a Jeffa jsem si zamilovala a doufám, že je v dalších dílech znovu uvidím spolu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zběsilost v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených571x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených29x
v Knihotéce277x
v Chystám se číst170x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Karin Slaughter
americká, 1971
2007  91%Triptych
2009  90%Genesis
2019  61%Čisté zlato
2003  89%Smrtící polibek
2003  88%Mrazivý strach