Grandville 3: Bete Noire přehled

Grandville 3: Bete Noire https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/370238/bmid_grandville-3-bete-noire-yjh-370238.jpg 4 45 45

Grandville série

< 3. díl >

Jezevec je zpět! V Žabydle, tajném sídle multimiliardáře barona Aristotela Ropucholta, plánuje tajná klika průmyslových magnátů a vykrmených koček násilné svržení francouzské vlády pomocí po zuby ozbrojených automatonů. Mezitím se houževnatý detektiv inspektor LeBrock ze Scotland Yardu spolu se svým věrným pomocníkem, detektivem Roderickem Krysmyšem, věnují vyšetřování záhadné vraždy slavného pařížského malíře, jenž byl ubodán ve svém uzamčeném a hlídaném ateliéru, a pátrají po tajemném vrahovi, který se skrývá v temných zákoutích nelítostného Grandvillu. Počet obětí stoupá, události dostávají rychlý spád a LeBrock bude nucen využít všech svých geniálních dedukčních schopností i vrozené neústupnosti, aby dokázal zabránit blížící se katastrofě. Následujte jezevce! Chvalte Grandville!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

Grandville Bête Noire , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grandville 3: Bete Noire. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

mirec88
23.03.2024 5 z 5

Skvelá bondovka. Inak to ani nazvať nemôžem. Samozrejme je spojená s výborným, síce priamočiarym, ale odsýpajúcim príbehom. Na sérii Grandville sa mi páči aj to, že každá časť je iná a prináša iný zážitok. Určite odporúčam.

Hor89
16.07.2023 3 z 5

Třetí díl Grandville je tentokrát silně inspirován Bondovkami - od granátu v dýmce až po hlavního záporáka, který je žabí verzí Bondovského Blofelda. Příběh je akční, rychle ubíhá, ale je hodně přímočarý, bez větších dějových zvratů. Kresba je opět povedená, v komiksu je spoustu odkazů na vše možné, nejvíc mě pobavili Šmoulové při protestu knedlíků.


Mercatino
18.10.2019 5 z 5

Na Grandvillu se mi líbí, že každý ten díl je úplně jiný a přitom všem si udržuje vysokou laťku, kterou od prvního dílu nastavil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Grandville 3: Bete Noire v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených54x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit5x