Galaktická transformace 2012 přehled

nehodnoceno
Galaktická transformace 2012
https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67726/galakticka-transformace-67726.jpg 0 0 0

Nadcházející změna vědomí lidstva podle mayské, egyptské a védské tradice. Podle Jenkinse koncové datum, předvídané našimi předky, neznamená konec času nebo světa, jak to líčí někteří autoři. Je spíše přesvědčen, že jde o počátek vzestupné fáze rozvoje lidského vědomí, konec temného věku, „kalijugy“ a počátek nového a duchovnějšího „zlatého věku“. Interpretuje různá historická kosmologická učení a metafyzické tradice.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Galaktická transformace 2012. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jelitovna
05.11.2017

"... Prvotní tradice je stav mysli a nikoli vzdálený Zlatý věk nebo prastaré místo. Takto je Prvotní tradice přístupná každému člověku nebo kultuře v jakékoli době nebo místě, i bez pomoci přímého předání prostřednictvím zvláštní tradice nebo atlantského předchůdce."
"... Dosažení posvátného vědění člověku umožňuje, aby se stal přirozeným vůdcem druhých. Toho lze dosáhnout prostřednictvím přímé zkušenosti (již můžeme nazvat stupni zasvěcení). Samotná zkušenost však nestačí, protože člověk musí rovněž kultivovat pochopení."
"...Pouze Peru a Tibet obsahují velké úseky nepřetržité náhorní roviny. Cestovatelé si často všimli, že andská a tibetská kultura se vzájemně v mnoha stránkách podobají."


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Galaktická transformace 2012 v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených2x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

John Major Jenkins
americká, 1964
2004  0%Galaktická transformace 2012