DNA přehled

DNA
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369252/bmid_dna-d9m-369252.jpg 4 941 941

Freyja & Huldar série

1. díl >

Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu? Mladá žena byla brutálně zavražděna. Jediným člověkem, který by snad mohl zodpovědět mnohé z otázek, je její sedmiletá dcerka, která se v době vraždy ukrývala pod postelí. Ta však mlčí. Čerstvě povýšený detektiv Huldar se obrací na psycholožku Freyju a Dětský dům, zabývající se dětskými traumaty. Freyja, která nedůvěřuje policii a už vůbec ne Huldarovi, není nadšená. Jejich spolupráci totiž komplikuje skutečnost, že se spolu nedávno vyspali po seznámení v baru, kde se Huldar vydával za někoho jiného. Přesto souhlasí a je rozhodnuta postarat se o bezpečnost malé Margrét. Vrah mezitím pokračuje v zabíjení, zdá se, že je vždy o krok napřed a zanechává za sebou nesmyslné stopy: číselné řady, varovné SMS, záhadné výpočty načmárané na útržcích papíru. Poodhaluje se temný příběh, který měl zůstat zapomenut. Lze rozlousknout šifrované vzkazy včas? Kdo je další na řadě?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize DNA. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (262)

karaliene
02.06.2024 3 z 5

Nejdospělejší osobou byla sedmiletá holčička...a nepředpokládám, že to byl autorčin úmysl.
Občas autoři smísí pár námětů dohromady, ale tady to opravdu dopadlo jak pejsek s kočičkou....

Abikk
23.05.2024 audiokniha 2 z 5

Před lety jsem zkoušela Poslední rituál od Yrsy a nedočetla jsem. Díky audioknize jsem tuto doposlouchala, ale opět mě nebavila. Tak nějak mi bylo všechno šumák a nikdo mi nepřišel sympatický. Rozvleklé a nezáživné. Byl to poslední pokus s touto spisovatelkou.


mila2411
02.04.2024 3 z 5

No, čekal jsem drsnou severskou krimi a dočkal jsem se drsné severské krimi. Hlavní představitelka Freyja nebyla láska na první pohled. Policejní vyšetřovatel Huldar je unylý oprcálek, který působí poněkud neschopně. Dějem, atmosférou, vykreslením postav a očekávaně nečekaným závěrem to prostě na Nesbø, Keplera nebo Adler-Olsena nemá. Pro mě asi první a poslední Yrsa Sigurðardóttir.

všechny komentáře

Související novinky (1)

DNA: Yrsa Sigurdardóttir opět dokazuje, že umí!

14.04.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha DNA v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených1 251x
ve Čtenářské výzvě126x
v Doporučených41x
v Knihotéce342x
v Chystám se číst389x
v Chci si koupit74x
v dalších seznamech11x