Ve stínu moci přehled

Ve stínu moci https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356095/bmid_freya-i-ve-stinu-moci-Zk4-356095.jpg 4 31 31

Freya série

1. díl >

"Poznejte nový svět... Svět kouzel a tajemství... Svět plný strachu, nenávisti i lásky... Svět v samotném srdci mafie... Svět ve stínu moci... Seznamte se: Freya Leway, Jack Black, Vincent Grant, Johny García a další... Strhující příběh od autorky Terezy Richter o krásné dívce, která měla spasit svět. Spásu však potřebuje ona sama, obklopena nelítostnými muži gangsterského města Darkhills... Dar či prokletí? Pravda či lež? Přítel či nepřítel? Jak dopadne boj s mocí, se Stíny i s vlastním přesvědčením?" .......... Příběh vyprávěný mladou dívkou, jejíž život se obrátil naruby po těžké autonehodě, při které se ocitla na hranici života a smrti. Po návratu z říše mrtvých si s sebou totiž přinesla magii svých předků - osud tak vybral Freyu Leway, aby se postavila temným, děsivým Stínům, které nabývají na síle a mají v plánu zahltit svět temnotou. Dříve bezstarostná a sebevědomá Freya Leway vypráví, jak se stala nositelem nejmocnější magie a zároveň terčem všech Stínů. Proto musí odejít od své rodiny i z rodného města s neznámým ochráncem čarodějnic Jackem Blackem. Pod jeho dohledem se pak stává silnější a mocnější čarodějnicí, ale zároveň pomalu odhaluje děsivá tajemství související právě s autoritativním Jackem. Freya postupně zjišťuje, že se ocitla v gangsterském velkoměstě Darkhills a že se nachází v samotném srdci mafie. Kvůli tomu a kvůli její magické odlišnosti je zavržena lidmi a musí tak čelit i jejich nenávisti a samotě. Brzy však v tomhle nepřátelském světě najde lásku, která jí dodá sílu bojovat nejen s armádou Stínů, ale i se zákonem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve stínu moci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

xxbarbarelaxx
17.02.2021 5 z 5

Musím se přiznat, že jsem knize velmi dlouho odolávala a to z důvodu, že je napsaná českou autorkou. Já od českých autorů nemám příliš vysoká očekávání (i když úplně nevím proč).
Nakonec jsem knize dala šanci a šla jsem do čtení s tím, že když se mi nebude líbit, tak ji pošlu dál.
Musím přiznat, že jsem byla velmi mile překvapená. Kniha se četla sama, stránky ubíhaly ani nevím jak a já chtěla vědět jak to dopadne.. Jediné co mi trošku vadilo, že Freya byla velmi naivní.. až možná dětinská.. Možná bych více rozebrala ji samotnou, více bych se zaměřila na její magii, než na vztahy kolem ní.
Líbilo se mi spojení světa mafie a nadpřirozených sil (Stínů). Po dočtení jsem si u autorky koupila druhý díl.
Knihu můžu s klidným srdcem doporučit.

Marry123
31.08.2020 1 z 5

Z Frey mám hodně rozporuplný pocity... Vcelku se mi ten námět líbil, ale uvítala bych kdyby to nebylo napsané formou "deníku" to mi to strašně kazilo... No nevim no, v mnoha částech mi hlavou jelo jen WTF a mám pocit že díky této knížce jsem upadla do krize :/


Andynka
24.04.2019 4 z 5

Když jsem knihu začala číst, řadila jsem ji mezi průměrné fantasy. Ale po dočtení jsem byla velmi překvapená. Skvělé napsaný konec příběhu. Konečně se děj zvrtnul a nebyl předvídatelný. Hned se jdu pustit do dalšího dílu, protože prostě musím vědět, jak to bude dál.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve stínu moci v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených8x
v Knihotéce17x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech1x