Freddie Mercury přehled

Freddie Mercury https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97134/freddie-mercury-97134.jpg 4 15 15

Životopis jednoho z největších rockových excentriků, který se proslavil jako frontman legendárních Queen a neméně úspěšný byl i ve své sólové kariéře. Přestože v roce 1991 zemřel na AIDS, skladby jako Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, We are the Champions, We Will Rock You nebo The Show Must Go On s ním zůstávají spjaty navěky. Autor, francouzský spisovatel a publicista, se pokouší nahlédnout za závoj mýtů, jimiž je Freddieho osobnost opředena, aby na světlo vynesl nejedno doposud skryté tajemství.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Freddie Mercury. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Olous1
25.07.2021 5 z 5

Další skvělá kniha o skupině Queen, rozhodně by si ji fanoušci měli přečíst. Už mám hodně knih o skupině Queen přečtených,ale tato byla opravdu dobrá. Za mě 100%.

Rudanek
24.06.2020 5 z 5

Tato kniha je nejpodrobnější životopis o Freddiem a skupině Queen, který jsem doposud četla. Je krásně a s citem napsána,informace pocházejí od lidí, kteří Freddieho obklopovali od narození, až do posledního vydechnutí.
Jelikož jsem obdivovatelkou a milovnicí Freddieho, knihu určitě doporučuji, stojí za to si ji přečíst.


Rade
05.05.2019 4 z 5

Kdo má rád striktně objektivní literaturu faktu, bude mít možná výhrady. Kniha je na jednu stranu pečlivě sestaveným životopisem, kdy autor vycházel z mnoha pramenů, na druhou stranu i pokusem o bližší pochopení života skvělého muzikanta a tak trochu i o vhled do jeho duše. Mně ta emotivní stránka nakonec nevadila, protože autor nebulvarizuje a neověřeným drbům se vyhýbá.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Freddie Mercury v seznamech

v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech3x