Falešný sňatek přehled

Falešný sňatek https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369556/bmid_falesny-snatek-mFd-369556.jpg 4 195 195

Falešný román série

< 2. díl >

Zdá se, že Eminy velkolepé plány se začínají konečně rýsovat, ovšem ani tentokrát to není tak jednoduché, jak si představovala. Opět se zamotává do absurdních situací a ohrožuje svou finančně zajištěnou budoucnost. Navzdory tomu se však dočkává velkého stěhování na panství Svíčkových. Ani tam však trable nekončí. Sice si může ve svém novém domově plnými doušky užívat úžasných a luxusních podmínek pro život, kromě toho si však musí zvykat i na soužití s chladnou tchyní Milenou a na nesnesitelně nudné hodiny plné plánování svatby. Jako by toho nebylo málo, Emin budoucí švagr a věčný průšvihář Filip si usmyslel, že právě teď je ten nejvhodnější čas, aby se vrátil ze svých tajemných cest, a po delší době oblažil rodinu svou přítomností. „Drahoušek“ Albert je zase neustále v práci, a tak se Ema musí přece nějak zabavit... Nakupování ani snaha psát onen legendární kriminální román ovšem brzy nestačí. Filip, kterého Ema zná trochu víc a trochu jinak, než sama vůbec tušila, totiž ani omylem nezůstává stranou a v kombinaci s Eminou příležitostnou výbušností je koexistence těchto dvou opravdu ožehavá záležitost. Ať už jde o jejich nesčetné a nekonečné hádky nebo karban, ke kterému Filip Emu zláká, končí to zpravidla poněkud podivně; s Filipem je totiž hazardní hrou takřka všechno. A ať se oba snaží, jak chtějí, ani před upracovaným Albertem podivné napětí neskryjí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Falešný sňatek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (62)

Calypso
22.01.2024 odpad!

Neuvěřitelně hloupé a nesympatické. Ani oku lahodící obálka a fakt, že to není tak vulgární jako Hartl, nevytáhne blábol, jehož vrcholem je opakované zvolání 'tak jsem se nezasebevraždila', na jednu hvězdu. Nechápu, jak toto může vydat renomované nakladatelství. Srovnání s Bridget Jones nebo Pravou blondýnkou je úplně mimo.

gabriela8704
10.12.2023 5 z 5

Přečetla jsem jak malinu. A fakt jsem se bavila a závěr byl famózní. Nikdy nevíš, co život připraví za životní romantiku běžného života. Stále říkám, že klíčem je upřímný smích.


Coretta
30.08.2023 3 z 5

Kniha byla plná takových zběsilých a pitomých trampot mladé holky, které mě fakt bavily, ale většina knihy byla taková, jak jen to popsat? Jakoby autorka přepla z dospělé ženy na dětinskou. Což mě sem tam opravdu znudilo. Nebavily mě moc ani zbytečně zdlouhavé popisy například místností. Místy mě události hlavní postavy dojaly, trochu jsem se bála konce, ale ve výsledku byl skvělej a u některých pasáží jsem se upřímně zasmála! Nebyl to pro mě úplně promrhaný čas a to je pro mě důležité.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12.3. - 25.3.)

07.03.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Falešný sňatek v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených275x
ve Čtenářské výzvě67x
v Doporučených9x
v Knihotéce181x
v Chystám se číst94x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

humor manželství

Autorovy další knížky

Magdalena Mintová
česká, 1996
2017  64%Falešný román
2018  72%Falešný sňatek
2020  72%Falešný pohřeb