Fakt hustej nářez přehled

Fakt hustej nářez https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195859/bmid_fakt-hustej-narez-2S7-195859.png 4 1097 1097

V první knize to mimozemšťanům ještě prošlo, teď se ale zbytky zdecimovaného upírstva vydaly do posledního boje. A že tenhle boj začíná ve čtvrti plné bojechtivých transvestitů, není nakonec na škodu. Jenže žlutí okupanti mají dost síly vzdorovat, a jestli po něčem touží, tak je to odkázat upíry jednou provždy do mýtů a legend. Ve hře je ale ještě jeden hráč – někdo podivný, kdo za sebou zanechává radioaktivní stopu… Pokud má být lidstvo znovu svobodné, je potřeba odpálit pár bomb a najít spojence, kteří mohou být mnohem nebezpečnější než ti nejhorší nepřátelé. František Kotleta se vrací a je ještě hustější, akčnější a zábavnější.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fakt hustej nářez. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (126)

Dydy7
29.03.2024 5 z 5

Fakt hustej nářez je pokračovanie knihy "Hustej nářez" a je naozaj ešte hustejšie, akčnejšie a vtipnejšie. Hŕstka upírov, ktorá zostala na svete tu bojuje proti žltým mimozemšťanom kartánom, ktorí si podrobili ľudí a ovládli svet. Hlavným vodcom upírov je Jan Bezzemek a kartáni si na neho a jeho klan tentoraz pripravili zopár nebezpečných prekvapení. Hlavne jeden veľký, silný a ťažko premožiteľný zaporák mu poriadne podkúri.

Autor nás hneď na začiatku vrhne do akcie, strelivom sa nešetrí počas celej knihy a humoru je taktiež dostatok. Hlavne podpichovanie sa medzi Janom a jeho nemeckým kolegom Gerhardom nemá chybu. Práve Gerhard je zatiaľ v tejto sérii mojou najobľúbenejšou postavou, má skvelé hlášky a dozvedeli sme sa aj čo to o jeho minulosti.

Neustále sa presúvame z miesta na miesto, dej ubieha veľmi rýchlo a nie je čas na výdych. Kniha končí tak, že človek hneď chce vedieť čo bude ďalej, tak som veľmi zvedavá na pokračovanie.

Slezadav
04.03.2024 3 z 5

Pohodové oddechové čtivo, přesně jak člověk od Kotlety čeká. Oproti prvnímu dílu to bylo trochu slabší, akční scény působily dost repetitivně a děj se občas trochu vlekl. Tyto neduhy bývají velmi typické pro druhé díly trilogií. Peprné hlášky si ovšem udržely svou úroveň. Trochu mi unikl na začátku smysl celé operace, kterou hlavní postavy prováděly. Postupně se motivace objevovala, ale na začátku mi připadalo, že by se na vše mohli i vykašlat a vybruslit tak docela dobře. Závěr je, že to nebylo špatné, ale i Kotletu už jsem četl lepšího.


nikca1994
15.02.2024 5 z 5

Druhý díl je skvělý jako ten první i když ten první byl o trochu ještě lepší. Tady je to taky samý boj a přestřelky jako u toho prvního dílu. A upíři transvestity super. Co dodat kniha se mi moc líbila. Jdu na další knihu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Fakt hustej nářez v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených1 706x
ve Čtenářské výzvě51x
v Doporučených88x
v Knihotéce496x
v Chystám se číst98x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech5x