Ex v éteru přehled

Ex v éteru https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504202/bmid_talkshow-s-byvalymi-L8t-504202.jpeg 3 176 176

Shay Goldsteinová už deset let pracuje v jedné rozhlasové stanici v Seattlu a nedokáže si představit, že by měla pracovat někde jinde. Poslední dobou se však neustále hádá s novým kolegou Dominikem Yunem, který právě dokončil žurnalistiku na univerzitě a je přesvědčený, že ví všechno nejlíp. Jejich stanice má však potíže a potřebuje něco nového, aby přitáhla posluchače. Shay dostane nápad a její šéf ho nadšeně přijme. V jejich novém pořadu s názvem Ex v éteru budou dva lidé, kteří spolu v minulosti chodili, rozdávat rady ohledně milostných vztahů. Jejich šéf se rozhodne, že se pro tuto roli nejvíc hodí právě Shay a Dominik, protože se už tak nesnášejí a neustále se pošťuchují. Ani jednomu se moc nelíbí, že budou lidem lhát, ale je to jejich jediná možnost, jak v rozhlase zůstat. Posluchači si pořad rychle zamilují a zanedlouho se z něj stane jeden z nejoblíbenějších v Seattlu, který rychle šplhá i po žebříčcích oblíbených podcastů. Čím je však pořad populárnější, tím větší je to podvod. Zvlášť když se do sebe Shay a Dominik postupně zamilují. V odvětví, které si tak cení pravdomluvnosti, by je prozrazení mohlo stát víc než jen kariéru.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

The Ex Talk , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ex v éteru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

Lilibeth_Noir
08.05.2024 3 z 5

Knihu jsem četla v ramci knižní štafety a moc jsem se na ni těšila.
Ze začátku se mi příběh i prostředí rádia neskutečně moc bavilo, ale časem jsem se musela do čtení nutit. Hodně mě v knize rušily nelogičnosti a opakující se věci.
Je to sice jednohubka, ale cca od poloviny jsem z toho tak trochu šílela.

Bety093
04.04.2024 4 z 5

Na tuhle knížku jsem měla během čtení různé názory. Chvilku jsem ji milovala a pak jsem se musela do čtení malinko nutit. Nakonec jsem ji ale přečetla docela rychle a to jen proto, že se knížka rozjela. Krásný, romantický příběh, který je z rádiového prostředí. Hezké postavy, dobrá délka kapitol a potom už i spád příběhu. Nemyslím si, že by to bylo něco převratného, ale hezká oddechovka to určitě je. Doporučuji.


sarhii
31.03.2024 1 z 5

Ta kniha je děsně nudná. Příběh se vleče a je to nezáživný. Těch pár chvil když se spolu o něčem dohadují je fajn ale celkově to popis všeho zabil. Anotace vypadala super a námět byl zajímavý, ale četlo se to těžce. Prokousala jsem se tím ale není to kniha kterou bych ještě někdy vzala do ruky.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022


Knižní novinky do konce roku

12.12.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ex v éteru v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených217x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených4x
v Knihotéce241x
v Chystám se číst148x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech9x

Štítky knihy

romantika Seattle

Autorovy další knížky

2021  69%Talkshow s bývalými
2024  0%Uvidíme se včera